audioexpert wrote:TomJones wrote: Totul pe cablare Siltech de peste 10 mii.
Cred ca atunci cad ai in casa un mix intre cabluri MIT si ACCUPHASE, e greu de judecat multe lucruri. Mai ales pe B&W (Aici cam paresesti corabia)
PS - Dealer-ul mult iubit si stimat pune siltech la clientii .................... la care nu merge prosteala de tehnica militara.
Problema este ca nu am acasa nici un mix de cabluri intre MIT si Accuphase, se poate vedea din expunerea foto a sistemului meu pe acest site....poate vroiai sa zici MIT si Groneberg.
Aia cu ""mai ales pe B&W" nu tine, vezi ca sunt seria nautilus pe care multi sile doresc, dar nu "au cu ce".
Apropo, tu ce boxe ai pe acasa de ai greturi la B&W seria Nautilus? si mai ales ce sistem...fa-l public, ti-e rusine? Daca ai scule de sute de mii de euro n-ai mai sta pe forum asa ca am impresia ca esti din gama "technics sau sony", nici macar seria ES?
"Prosteala cu tehnica militara" poate ca este pentru cei care-si doresc si ei un sistem de inceput ieftin, ceva la genul o suta de euro toate cablurile "militare" si care culmea, suna. Ce ne facem cu prosteala de cabluri din aur pur Siltech care costa cat un Audi si nici vb sa sune de banii aia...