MULŢUMESC

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
oake
Posts: 625
Joined: 24 Oct 2008, 19:03
Location: bucuresti

MULŢUMESC

Post by oake »

Se pare că este ultimul forum audiofil viu.
Toate celelalt,din un motiv sau altul au clacat.
Ora pro nobis!

Mulţumesc acestui forum pentru înţelegere şi răbdare.

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1859
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: MULŢUMESC

Post by SOLO »

Din pacate asa este. Poate ceilalti au avut asteptari prea mari .
Nu este simplu nici pentru noi, am trecut prin multe pana acum ( sa nu uitam atacurile informatice ), il mentinem din bugetul propriu . Cu oameni bine intentionati lucrurile functioneaza .
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: MULŢUMESC

Post by remoteviewer1 »

Pai haideti sa il transformam intrunul comercial, cu review-uri (platite), reclame multe (tip megareduceri), anunturi, etc. Glumeam oricum.., si as dori sa va multumesc pe aceasta cale pentru existenta. In ultima vreme pare totusi o oarece lipsa de "vitalitate" si discutii din ce in ce mai timide despre scule, muzica, concerte etc. Cu privire la sustinerea materiala v-ati gandit la vreo solutie short, mid-term?

Eventual o intalnire a membrilor ar fi interesant de organizat, probabil fiind necesare resurse suplimentare, eu as fi interesat.
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

User avatar
SOLO
Moderator
Posts: 1859
Joined: 25 Sep 2008, 22:42
Location: Milan

Re: MULŢUMESC

Post by SOLO »

La capitolul vitalitate trebuie sa mai lucram, cred ca e si chestie de mentalitate . In ceea ce priveste sustinerea materiala nu este cazul deocamdata sa apelam la factori externi . In nici un caz nu-l vom inchide peste noapte ( ar fi o crima si lipsa de respect totala fata de toti ) ci vom incerca mereu sa rezolvam orice problema ar putea sa apara .
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15355
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: MULŢUMESC

Post by momolo »

La topicul asta se cuvine ca banda sonora "Oda bucuriei" :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CwwcsSH5bI" onclick="window.open(this.href);return false;
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Kostas
Posts: 1482
Joined: 03 Oct 2008, 16:23

Re: MULŢUMESC

Post by Kostas »

Pacat de comentariile interesante facute pe forumurile defuncte. Au fost oameni care chiar stiau meserie, care au realizat multe lucruri si si-au dedicat din timpul lor sa explice, sa impartaseasca din experienta lor si altora. Zeci de pagini interesante, de folos, s-au sters. Pacat !

Asa ca ne punem toate sperantele ramase in forumul acesta si...vorba cantecului:

- Becule stai aprins, Becule,
Noi te iubim ! :D
"Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare". - Nichita Stănescu

acustik
Posts: 384
Joined: 19 Oct 2011, 11:32

Re: MULŢUMESC

Post by acustik »

Kostas wrote:Asa ca ne punem toate sperantele ramase in forumul acesta si...vorba cantecului:

- Becule stai aprins, Becule,
Noi te iubim ! :D
Mda, celebrul cantec a celor de la "Timpuri Noi" printre mambrii careia figura, la aceea vreme, si Lulu Mihaescu la voce si clape, nimeni alta decat celebra Veronica din filmele pentrui copii "Veronica", "Veronica se intoarce" si "Mama" , produse in anii '70 de Elisabeta Bostan. Melodie si clip care punea atata speranta dupa proaspata "revolutie " din '89. :mrgreen:
Se vorbeste de o oarecare slaba vitalitate(?!) , eu as spune ca vitalitatea asta e dictata si de cat de bogati , saraci pasionati sau nepasionati ..SAU de ce nu, cat de interesati sau deziteresati sunt romanii la ora actuala de muzica si aparatura audio. As indrazni sa spun ca sunt multi pasionati , insa multi in faza de "trancotari" ( ca si mine dealtfel) insa care nu au curajul sa se avante pe acest forum. Eu insa am facut acest act de curaj si chiar daca starnesc (poate) nu de putine ori zambete usor ironice in coltul buzelor, sau nostalgii pentru altii a vremurilor 'de mult apuse",prin faptul ca nu am scule de zeci de mii de euro ci doar vintage-uri SH, as spune ca "perseverez" in a crede cel putin pana la aceasta data ca acest minunat site si aceste minunate discutii cu acesti minunati oameni care sunteti voi, nu se axeaza doar p[rin prisma muzicii dictate de scule de zeci de mii de euro ci chiar si prin prisma unor mijloace mai simple si mai ieftine... mult mai ieftine; in fond, nu suntem toti egali nici macar la capitolul dotari materiale darmite la sensibilitatea artistica , alias ureche muzicala. :mrgreen: .In plus, nimeni nu s-a nascut invatat si bucuria de a descoperi chiar si maretia sunetului nu s-a facut niciodata de pe o zi pe cealalta si nici usor.
A sadar un maaaaare MULTUMESC si din partea mea ca m-ati acceptat si ca putem discuta cu sinceritate mai ales despre tot ceea ce inseamna sunet.
Multa stima si BAFTA in continuare. 8)
Exista un citat grozav al poetului Hafiz, el a spus: “Chiar si dupa tot acest timp, Soarele niciodata nu ii spune Pamantului: Imi esti dator”. Doar gandeste-te ce poate face o iubire ca aceasta! “Ilumineaza” o lume intreaga!(Dr.Wayne Dyer - Schimbarea)

User avatar
remoteviewer1
Posts: 936
Joined: 14 May 2011, 11:13
Location: Bucuresti

Re: MULŢUMESC

Post by remoteviewer1 »

Draga acustik, eu zic sa te relaxezi si sa nu suferi de niciun complex de inferioritate. Nimeni nu s-a nascut invatat, toata lumea are de invatat atat cat traieste (cine uita acest lucru va plati scump din buzunarul personal). Atat timp cat ai argumente reale, bun simt si respect pentru cei din jur, vei fi primit bine oriunde ai activa, chiar si pe acest forum cred eu. Faptul ca te pasioneaza aparatura vintage este un semn bun, microbul te-a atins nu ai ce-i face. Pe un forum se discuta vrute si nevrute, tu insuti fiind cheia spre evolutie in acest domeniu. Cei experimentati nu vor dezvalui (aproape) imediat din experientele lor, tu trebuie sa filtrezi informatia de pe net si sa decizi intotdeauna ce e mai bine in functie de sistemul propriu de valori.

Cu privire la vitalitate sau lipsa ei (parere personala), mai sunt asa zis forumisti de pe forumuri defuncte care probabil nu indraznesc, zic eu, sa intre pe acest forum deoarece este considerat sa zicem "exclusivist" si este "pazit" de ochiul care nu doarme niciodata :D (daca imi este permisa aceasta gluma). Eu fiind un virgin (neactivand pe celelate forumuri defuncte) si implicandu-ma mai serios in lumea asta de prin 2009, e singurul forum din domeniu caruia i-am prins varful sa zicem... si sper sa nu ii prind si finalul. Cand am ajuns aici, m-a uimit nivelul de toleranta si deschiderea celor ce activeaza , necunoscand pe nimeni in realitate, m-am simtit ca intr-o mica familie. As dori sa imi sterg memoria si sa il mai iau odata de citit de la capat. Pot sa spun ca majoritatea sfaturilor primite au fost folositoare, insa doar eu actionand de capul meu m-am simtiti intotdeauna multumit.
“Without music, life would be a mistake.”― Friedrich Nietzsche

User avatar
DorinD
Posts: 259
Joined: 20 Nov 2008, 16:18
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MULŢUMESC

Post by DorinD »

Un multumesc si din partea mea, tineti-o tot asa ca e bine!
"It is never too late to have a happy childhood"

Post Reply