Da draga italo_disco1988, multumesc pentru raspuns si pentru ospitalitate. Nu inteleg insa de ce vorbesti la plural (ne pocnesti)... vorbesti si in numele celorlalti? Esti cumva moderatorul si n-am observat eu? Si de prezentat m-am prezentat, am scris la sfarsit "va multumesc, Dan" deci ma cheama Dan si cred ca am fost politicos, nu am jignit pe nimeni, am pus doar o intrebare... sau trebuie sa-mi postez CV-ul aici impreuna cu contractele de munca de la studiourile pe unde am lucrat, ca sa ma crezi ca sunt la fel de pasionat ca tine?
Am cautat pe net destul, toate zecile de anunturi de care vorbesti sunt de fapt ale aceluiasi tip care probabil a dat anunt pe toate site-urile de anunturi posibile din Romania si strainatate. Restul anunturilor sunt de prin anul 2007 si nu mai sunt valabile... sau poate ai tu vreun motor de cautare miraculos care gaseste akai-uri la un pret decent
In definitiv nici nu tin neaparat sa fie akai, sunt multumit cu N4420-u`

meu dar problema e ca dupa vreo 10 ani de munca prin studiouri de sunet am ramas si cu vreo 10-12 benzi profesionale (de 1000 metri) care nu incap pe Philipsu` meu si ma interesa un magnetofon mai mare (fizic) si eventual si rolele aferente pentru ca benzile mele sunt pe butuci metalici si merg pe platane.
Multumesc de idee, o sa merg si prin Obor poate gasesc vreun Sonet Duo... nu de alta dar pe langa magnetofoane ma intereseaza foarte mult si sunetul de lampi...