Da, benzile de studio sunt mai abrazive dar nu cred ca asta afecteaza prea mult gx-urile pentru ca acestea au capete dure; problema e la magnetofoanele cu capete de fier, moi.
Momentan nu pot sa renunt la nici o banda din cele profesionale pana nu ascult ce si cum am tras pe ele si sa gasesc o modalitate de a le da jos de pe butuci si sa le trec pe role. Hai ca la J.M. Jarre si Vanghelis as mai renunta - le mai gasesc eu, dar am si un calup de uverturi de Rossini dirijate de Karajan la care nu as renunta pt nimic in lume. Nici nu mai stiu (n-am notat) pe ce viteza sunt trase - daca sunt pe 19 merg redate si pe Akai dar daca sunt pe 38 mi-am furat-o - chiar trebuie sa-mi caut mag profesional.
Pe de alta parte nici n-as vrea sa te dezamagesc cu "marfa" mea... sunt benzi vechi Agfa si Orwo (o sa radeti, si Orwo facea benzi profesionale) - s-ar putea ca la inregistrare sa ai probleme cu ele - necesita curenti de stergere si premagnetizare diferiti de cei pentru benzile home-user. Nici granulatia nu e cine stie ce, in Radio pentru calitate se tragea pe 38, nu pe 19... Ar fi multe de spus...