Tresa ecranare

DIY, Accesorii , Tips&Tricks
Post Reply
glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Tresa ecranare

Post by glucica »

Are cineva idee de unde se poate procura o asemenea tresa pentru ecranare ?
As prefera de cupru, si metraj (in sensul ca imi trebuie o lungime mai mare).

User avatar
hbi
Posts: 42
Joined: 12 Oct 2008, 14:01
Location: iasi
Contact:

Re: Tresa ecranare

Post by hbi »

Cablu RG 215. Tresa este de 10mm.

glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Re: Tresa ecranare

Post by glucica »

Nu vad pe la noi acest RG215. Speram sa se gaseasca tresa separat ca sa nu mai platesc si alte componente pe care oricum le arunc.

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: Tresa ecranare

Post by comanr »

am eu tresa din cupru argintat cata vreti, va dau gratis , de la cablu de 10mm.
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Re: Tresa ecranare

Post by glucica »

Cel putin pentru moment, m-am rezolvat cu colegul comanr, caruia ii multumesc.
Dar daca stie cineva totusi o sursa de tresa, poate n-ar fi rau sa o impartaseasca, pentru viitor.

User avatar
hbi
Posts: 42
Joined: 12 Oct 2008, 14:01
Location: iasi
Contact:

Re: Tresa ecranare

Post by hbi »

Cauta la companiile de telefonie mobila.

glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Re: Tresa ecranare

Post by glucica »

O rezolvare de genul asta am avut cu colegul comanr.
Eu speram sa gasesc ceva de genul asta:
http://www.exclusivsrl.ro/wp-content/up ... tel-HG.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Mai cercetez.

User avatar
comanr
Posts: 517
Joined: 26 Apr 2013, 21:36
Location: galati
Contact:

Re: Tresa ecranare

Post by comanr »

am si asa ceva insa nu am cantitatea pe care dvs o doriti, doar bucati mai mici.
my soul project - http://www.analogicsound.ro

cablurile cu sens.

glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Re: Tresa ecranare

Post by glucica »

Nicio problema, rezolv cu ce mi-ai dat

............

Din ciclul "eu centrez, eu dau cu capul", am gasit pina la urma niste furnizori insa cu niste preturi apropiate de cablul ce contine acea tresa:
http://www.tme.eu/ro/katalog/#search=tr ... 533&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://electronika.ro/magazin/index.php?cPath=36" onclick="window.open(this.href);return false;

oake
Posts: 625
Joined: 24 Oct 2008, 19:03
Location: bucuresti

Re: Tresa ecranare

Post by oake »

glucică întrb doar ca să ştiu: de ce tresă când un cablu torsadat cu un oarecare pas în jurul cablurilor active face acelaşi lucru...sau nu?

glucica
Posts: 435
Joined: 03 Nov 2009, 15:11
Location: Bucuresti

Re: Tresa ecranare

Post by glucica »

Din mai multe motive. Primul ar fi ca lungimea de acoperit e mare (15m). Torsadarea, ca sa fie eficienta, trebuie sa fie foarte strinsa. Aici apare a doua problema- nu poti torsada atit de strins cit se zice ca este necesar. Am citit ca, cu cit creste "desimea" unei trese, cu atit e mai eficienta. Probabil asta este motivul pentru care unii producatori folosesc mai multe trese.

Post Reply