Ideea este ca atunci aveam cel putin un numitor comun (din punct de vedere informational cel putin) adica daca trageam banda 124 apai 124 era la fel la jumate de cartier

Propunerea ar fi sa facem publice niste discografii, sa zicem acoperitoare pentru ambele parti ale unei benzi mari pe viteza 19, pe care cel care le pune eventual le si are sau le-a ascultat sau chiar daca nu le-a facut practic niciodata macar si le-a imaginat, pe care sa incercam dupa buna vointza, pricepere, pasiune, etc. sa ni le facem toti (fireste dupa posibilitati si respectind regulile in rigoare ale copyrightului, daca nu ma insel am voie sa-mi fac pentru uzul personal cel putin o copie a unui disc original, in vederea conservarii acestuia - daca e altfel si ma insel corectati-ma).
Care ar fi scopul: pe linga cel de joaca interesanta (dupa parerea mea

Daca va place ideea si o credeti realizabila, veniti cu propuneri de regului si daca ne punem deacord ii putem da drumul. Daca nu, se poate inchide/sterge topicul fireste.

Ce reguli ash vedea eu:
Sa zicem cel putin 15 piese pe o parte (ca sa acopar o banda mare, cine foloseste din cele mici sau cd-recorder sau alte recordere se adapteaza).
Compilatia trebuie obligatoriu sa fie compusa de cel care posteaza (adica nu se posteaza "Disco Hits no.4 de la BRAVO).
Trebuie sa existe o descriere cit de cit (genul am pus piesa 4 dupa 3 pentru ca bassul din 4 completeaza armonios vioara din 3 bla bla bla)
Ar trebuii sa se spuna numele autorului/piesa/numele albumului ca sa fie mai ushor de cautat pentru cei care eventual vor sa faca si ei compilatia respectiva.
Lista poate continua, modifica etc. e o discutie libera, daca contribuiti se poate dezvolta....
Ce parere aveti?

P.S. Daca exista entuziasti care deja vor sa posteze asa soi de discografii ii rog sa aibe putintica rabdare pina stabilim un minimal regulament. Eu oricum lipsesc de miine o saptamina