Vibratia...apei

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
User avatar
-SBN-
Posts: 11
Joined: 26 Jul 2014, 12:00
Location: Bucuresti

Vibratia...apei

Post by -SBN- »

Un experiment captivant:

https://www.youtube.com/watch?v=uENITui5_jU" onclick="window.open(this.href);return false;

acustik
Posts: 384
Joined: 19 Oct 2011, 11:32

Re: Vibratia...apei

Post by acustik »

Da, e captivant, cum la fel de captivant si adevarat este ca ea asigura viata pe aceasta planeta, iar asta mie imi pare de departe cel mai mare MIRACOL!
In plus, cine constientizeaza importanta apei poate garanta ca este de departe cea mai sigura solutie pentru dezintoxicarea organismului, regland functiile metabolice, eficienta garantata in curele de slabire si cunoscut remediu din antichitate impotriva inbatranirii; o hidratarea corecta si optima si un stil de viata cat de cat sanatos garanteaza de mii de ori mai mult o tinerete prelungita decat cremele asa zise purtatoare de "tinerete fara batranete" din comert :mrgreen: .
Mai mult decat atat este dovedit ca apa, simpla apa, are... memorie, reactioneaza si este un imens purtator de informatii.
https://www.youtube.com/watch?v=3pJG0h0Zt4I" onclick="window.open(this.href);return false;

...asa ca eu personal chiar cred reclama de la TV si radio care spune "Pentru o viata sanatoasa consumati cel putin 2 litri de apa pe zi."
Exista un citat grozav al poetului Hafiz, el a spus: “Chiar si dupa tot acest timp, Soarele niciodata nu ii spune Pamantului: Imi esti dator”. Doar gandeste-te ce poate face o iubire ca aceasta! “Ilumineaza” o lume intreaga!(Dr.Wayne Dyer - Schimbarea)

Post Reply