Schematic, scurt si usor de citit (pentru unii

1. tu elimini din start orice posibilitate ca rezultatul sa fie altul decat cel pe care-l doresti si-l afirmi insistent, agresiv dar si infatuat. Plusezi pana la genul de pariu "tip Kakarau", adica "ori eu, ori el!" (si stim ce s-a ales de Kakarau!).
2. Iar asta o faci fara sa experimentezi. Practic numai un experiment ti-ar da dreptul sa ai un argument. Deci susti ceva fara argumente. Teoria mult citata de tine, diplomele si doktoratele in elektronica si alte asemenea, nu constituie un argument. In conditiile in care exista atatea fenomene care scapa explicatiei teoriei conventionale (sau a caror explicatie nu e la indemana oricui).
3. Culmea, esti vehement si categoric in ceea ce susti chiar refuzand experimentul intr-un mod lipsit (cel putin) de bun simt, adica prin "pariu tip Kakarau", care se traduce in termenii, "Ori eu, ori ei!" ("snobii prosti care platesc taxa pe prostie").
4. Si ajungi chiar sa insulti din start pe oricine ar experimenta si eventual ar constata opusul a ceea ce susti (tot prin "pariu de tip Kakarau") facandu-l pe acest virtual experimentator, "maimutoi" chiar dinainte de orice actiune.
5. Si cand iti explic (ultimul pas inainte de desenarea unei scheme, imposibil totusi pe forum) care iti este atitudinea, incepi sa o dai pe alaturi si si pe alte subiecte sau sa te iei de lungimea textelor mele. Practic, cand ti se infunda te ascunzi dupa deget.
6. Si pe langa toate astea, dai dovada de aceeasi atitudine cu a multor altora din trecut, transformi o discutie despre experimente si obiecte in discutie de orgoliu si o "competitie" idiotica de orgoliu inflamat (si toata asta imi aduce aminte de zicala populara, capra raioasa dar cu coada in sus).
7. Si ca o completare - DA! Fara indoiala, cine nu are scule de calitate, nu are cum sa inteleaga nimic din problema cablurilor si altor "agregatuse" (unele de lapte) care aduc atingere sunetului.
8. Iar cine se si faleste ca nu doreste nici scule scumpe si nici nu-i trebuie, se incadreaza (inca o data) in zicala romaneasca, capra raioasa dar cu coada in sus.
9. In unele cazuri capra respectiva are si zurgalai si e imposibil de oprit din criza de behaiala inutila cu care polueaza (si trimite in derizoriu) subiecte interesante de pe forumuri.