Un viitor care nu-mi displace

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
User avatar
aggravatedaudience
Posts: 8
Joined: 06 Jan 2015, 01:38

Un viitor care nu-mi displace

Post by aggravatedaudience »

La CES anul acesta o companie prezentat un router care are capacitatea de incarca bateria telefoanelor si alte chestii pe baterie, wireless.
Sistemul functioneaza pe baza undelor RF cu nitel Bluetooth si niste tehnica patentata de ei. Dispozitivul nu poate consuma mai mult de 10 W dar sa nu uitam ca este doar incepulul. Poate cu putin noroc in cativa ani o sa avem curent wireless la mai toate dispozitivele. Pentru cei interesati lectura pe tema, aici
Muzica se simte nu se masoara!

atyclb
Posts: 660
Joined: 29 Jul 2009, 10:10

Re: Un viitor care nu-mi displace

Post by atyclb »

O stire care ar trebui sa ii bucure pe iubitorii muzicii: Anul acesta ar putea demara lucrarile pentru o sala de concerte in care sa se desfasoare evenimente precum Festivalul "G. Enescu".
La fiecare ediție Enescu, vorbim despre acustica proastă a Sălii Palatului și totuși nu s-a construit până acum nicio altă sală de concerte.

Asta a fost ideea de la începutul mandatului meu de a obține finanțare și de a demara procedurile pentru construcția unei săli de concerte, cu o capacitate de 2.400 de locuri. E nevoie de o sală de concerte pentru Festivalul Enescu, așa cum se spune la fiecare doi ani, Sala Palatului nu este o sală de concerte, este o sală de congrese. Ne trebuie o sală care să fie un statement arhitectural al anilor 2016-2020, care să ofere condițiile de acustică necesare. Știți că anul trecut s-a inaugurat în Franța nouă Filarmonică și cam în fiecare capitală europeană s-au construit săli de concerte în ultimii ani. Noi o gândim ca un pe un spațiu multifuncțional de artă, așa vrem să o facem, un concept nou care să asocieze arta contemporană cu muzica, în care să existe și ateliere, galerii vizuale, în care să cadă barierele între artiștii creatori și publicul consumator. Sperăm să obținem finanțare pentru acest proiect în cursul anului 2016 și să și demarăm un concurs internațional de arhitectură.
http://republica.ro/ministrul-culturii- ... -de-locuri" onclick="window.open(this.href);return false;

Post Reply