colectie vintage

A fost odata ca niciodata
Post Reply
bigbobo
Posts: 3
Joined: 03 Jan 2015, 11:07
Location: bucuresti

colectie vintage

Post by bigbobo »

salutare tuturor!

vad ca sunt multi pasionati de " oldies but goldies" asa ca voi incepe de astazi sa poatez cate ceva dintre vechiturile mele. o parte sunt reconditionate , altele asteapta la rand ( piese sau chef de munca!). deasemeni voi incerca sa postez foto din timpul reconditionarilor. asi posta si clipuri dar nu cred ca avem suficient spatiu aici. deasemeni am o idee inspirata din siteurile straine si care poate ar fi bine si util pentru toti sa o implementam si aici cu ajutorul moderatorilor nostri si anume un topic cu schemele pe care le are fiecare pe acasa.
pentru inceput un deck Dual C 939 pe care il am de multi ani in colectie. a fost reconditionat si functioneaza foarte bine!
imi pare rau dar momentan nu pot incarca nimic intrucat rezolutia foto depaseste cerintele sistemului :(

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15596
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: colectie vintage

Post by momolo »

bigbobo, serverul nostru nu permite sa descarci nimic, functia e doar simbolica dar nu e loc. Aici folosim linkuri spre site-urile care contin scheme, poze, texte.
La VINTAGE avem deja deschise subiecte de ajutor pentru gasirea de scheme, manuale service, informatii, trebuie doar sa cauti, sa citesti.

Daca vrei sa prezinti colectii personale si alte lucruri pozate trebuie sa folosesti alte site-uri care gazduiesc poze si apoi sa postezi aici linkurile (poti chiar insera foto pana la o anumita dimenisune maxima, vezi ca stie SOLO si-ti va spune daca-l intrebi. Inserarea se simpla, scri in text [img]link[/img] si e de ajuns ca poza sa se afiseze in postul tau.

Sunt o serie de site-uri care gazduiesc poze, probabil le sti, nu are rost sa mentionez aici sa nu zica lumea ca favorizez nustiuce. Eu as alege pe acelea cu mai putina reklama agresiva (pop-out-uri).
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply