Pagina producatorului chinez: http://www.matrix-digi.com/en/products/49/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Laurentiu, ce sistem ai in rest? Amplificare, incinte, transport, cabluri de boxe, de semnal, alimentare, USB, etc.Mlaurentiu wrote:Am folosit acest DAC mai bine de 6 luni, pentru cei care cauta device-uri noi in zona de pret 1000-1500€, pot spune ca este un dac echilibrat. Cand l-am achizitionat, am ascultat multe modele existente pe piata, ce mi-a placut la acest model este muzicalitatea redata prin chip-ul sabre. Pe langa muzicalitate, are o prezenta placuta, destul de precisa, o extensie a inaltelor si bass-ului suficiente. Este potrivit pe muzica gen jazz, voce, insa in pasajele aglomerate se simte lipsa unei bune separatii a instrumentelor, scena devenind putin neclara. Am testat si iesirile RCA vs XLR, nu am sesizat diferente cuantificabile. Cu toate acestea, cum spuneam, este un dac foarte bun in aceasta categorie de pret, construit ca un tanc, conectica de calitate, o buna alimentare si o implementare usb asincrona.
te gandesti tare bine! Chiar si daca mergi mai inapoi la un model mai vechi, tot nu gresesti. Wadia a fost un nume greu in anii 90! Te va umfla rasul cand vei compara vechitura cu unul nou si foarte laudat pe net. Si vei concluzia ca mine, "lumea s-a tot tampit pe zi ce a trecut!"SOLO wrote:Ma gandesc si eu la varianta unui dac din anii 90 cum ar fi wadia x64.4