http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=320
pareri

nea' kappa_ii (daca preferi iti pot spune Ba!' sa te simti mai in elementul tau) fara indoiala ca sunt aspru! Fiecare cu nivelul sau de pretentii. Am si subliniat ca este strict opinia mea insa am spus de mai multe ori ca isi face banii (citeste ce am scris.....tot!aha
nea momolo esti cam "aspru"
eu am ascultat acest dac la hifi-arena - dar cum nu era mediul propice - si nici melodiile cunoscute - nu pot spune nimic de bine sau de rau .
- aici nu prea as garanta treaba asta.si eu sint interesat de acest dac - 1 pentru a scapa definitiv de placile de sunet
ba este! Tocmai asta am spus mai sus. Insa trebuie cautat si in plus de asta, eu consider DAC-ul RD-2 de la Rokcna Audio ca fiind superior......daca ar fi asamblat cu o alimentare si cutie de calitate, plus corectarea unor lucruri facute prea ieftin (acolo unde nu trebuie).- si 2 pentru ca altu-l nui
nu este al meu. Ce nevoie as avea ?! (din moment ce am deja un DAC mult, mult mai bun, PS Audio si cu care nu am ce face?!)daca nu iti place - nu il vinzi ? sau macar sa il inchiriezi cu ziua ! sa vada lumea ce si cum , poate altora le place .
stiu destul de bine amplificarea aia. In opinia mea (tot aspra!EX: - nu am crezut ca o data cu schimbarea amplificarii o sa am atit de mari surprize - e bine o data cu 840A la mine totul s-a schimbat - poate si datorita potrivirii intre "scule" .
de aceea cred ca nici dacmagic nu poate fi prea slab
nici nu m-as gindi sa il conectez pe altceva decit usb .
astea sunt vorbe ca sa vorbim. Modul de "rationament" seamana izbitor cu propaganda comunista (modul de formulare) din revistele "Cutezatorii".Si am citit tot ce ai scris - chiar si partea cu nea China - cu care nu sint deloc deacord - eu ii vad pe nenea astia cu ochii oblici mult mai seriosi si harnici ca noi latinii . Daca sint ei capabili sa plece in spatiu , or fi capabili sa faca si un circuit , care dealtfel este probabil proiectat de vre-un european - deci daca nu e bun vina este tot a noastra .