Azi dimineata l-am ingropat,a murit in cursul noptii

Nu exista cuvinte sau simboluri care pot reproduce ce am simtit azi-dimineata.
daca ai o adresa, nu o refuz pt viitor.momolo wrote:Am vazut destule cazuri de caini comunitari dusi la veterinar si tratati pe gratis. De multe ori fapte din astea bune le fac batrinicile pensionare care nu au cu ce plati si evident, veterinarii care iubesc animalele mai mult decat banii.
Invata sa ierti. Atunci vei avea parte si de consolare.kaav wrote:In viata nu exista de regula consolare 100%.Nici nu stiu ce insemna asa ceva.Tin minte ca demult,cand eram copil si ma ducea la bunici,am salvat si eu un ghemotoc de pisoi de culoare caramiziu-tarcat.I-am spus ''Motocel'' (eram copil).Toate bune si frumoase pana intr-o zi cand o matusa m-a scapa de el.Inutil sa mai spun ca nu am mai vizitat-o niciodata.''Las' ca gasesti tu altul.Da,da dar da-mi-l inapoi,ziceam eu...''.
am constatat ca oamenii care sunt foarte concilianti in viata de zi cu zi, sunt in realitate si in profunzime, adica sub aparente, cei mai neconcilianti. Am constatat si inversul.Sunt conciliant dupa un timp (dupa mult)
Stie d-nul Momolo ce spune si face acest lucru ca de obicei, adica foarte binemomolo wrote:am constatat ca oamenii care sunt foarte concilianti in viata de zi cu zi, sunt in realitate si in profunzime, adica sub aparente, cei mai neconcilianti. Am constatat si inversul.