anunt sters

Aici ne vindem si cumparam trancotele
Locked
eugenroca
Posts: 12
Joined: 06 Dec 2008, 15:12

anunt sters

Post by eugenroca »

*** - MESAJ STERS. Motive:

1. userul eugenroca a postat ca firma (comerciant) un prim anunt fara sa declare ca este dealer/firma/reprezentant vanzari/comerciant. Actiunea contravine (grav) regulamentului.

2. userul a fost intrebat atat public, dar si pe pm pentru explicatii in legatura cu primul anunt si pozitia sa.

3. userul nu a raspuns la intrebare si nu a dat nici o explicatie (legata de primele 7 perechi boxe noi de la acelasi brand) trimitand un mesaj privat fara explicatii si nici o lamurire a pozitiei sale.

4. desi nu a raspuns la intrebarea (de aici sau de pe pm-ul receptionat) daca reprezinta o firma, comerciant, sau este dealer, userul a inlocuit primul anunt cu un altul reprezentand alte doua perechi boxe de la alt brand (ambele). De data asta a incalcat iarasi regulamentul care interzice "jmecherii".

5. acest al doilea mesaj a fost sters.

6. pentru incalcarea regulamentului in doua randuri userul primeste doar AVERTISMENT fiind salvat de la BANARE dupa ce a promis ca nu mai face comert pe forumul nostru.
Last edited by eugenroca on 08 Dec 2008, 16:03, edited 3 times in total.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15665
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Incinte acustice ELAC

Post by momolo »

Am o intrebare, deoarece situatia pare curioasa:

1. cele 7 perechi de boxe din acelasi brand sunt second hand ?, sunt la tine acasa ?, iti apartin ?, si daca da, cum ai reusit sa cumperi totusi 7 perechi boxe din acelasi brand ??!! :roll: Si de ce le vinzi acum pe toate ?!

2. ai citit regulamentele acestui forum ?! Ai remarcat ca aici nu sunt permise anunturile din partea unor firme sau comercianti de profesie !? Ai remarcat in regulamente ca anunturile sunt EXCLUSIV pentru lucruri SECOND HAND apartinand userilor ?!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

User avatar
Schindler
Posts: 395
Joined: 28 Oct 2008, 11:13
Location: Constanta

Re: Incinte acustice KEF

Post by Schindler »

Boxele Kef IQ1 le-am vazut chiar astazi la Media Galaxy din Constanta, noi-noute si bineinteles cu garantie la pretul de 749 Lei. Nu stiu de cind, sau de ce a ajuns un lucru second hand sa coste mai mult decit acelasi lucru nou. Poate doar daca a apartinut lui Elvis Presley....
"Stop hearing music. Start listening to it."

Locked