Deck yamaha tc-511s

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Locked
fibra
Posts: 3
Joined: 01 May 2015, 08:29

Deck yamaha tc-511s

Post by fibra »

Buna ziua! Am un deck yamaha din anii 76-77 care are un pacanit-bruiaj pe unul dintre canale.Ma puteti ajuta sa-l repar? Va multumesc!

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 13974
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Deck yamaha tc-511s

Post by momolo »

fibra wrote:Buna ziua! Am un deck yamaha din anii 76-77 care are un pacanit-bruiaj pe unul dintre canale.Ma puteti ajuta sa-l repar? Va multumesc!
acest forum nu este un tonomat unde bagi fisa sa-ti cada ceva.
Este deja al doilea post identic ( viewtopic.php?f=4&t=1942" onclick="window.open(this.href);return false; ) si-l voi bloca.
Daca ti-ai fi dat minimul de interes sa citesti minimul de activitate pe aici, ai fi vazut ca exista o rubrica de prezentare dedicata ( viewtopic.php?f=9&t=11&start=360" onclick="window.open(this.href);return false; ).
Este normal (....observ, nu pentru toti!) sa dai buna ziua cand intri in casa/clubul unor oameni necunoscuti de la care, culmea, vrei ceva (exemplu, o informatie). Chestie de educatie elementara.
Poate te asteptai sa sara cineva si sa-ti spuna nustiuce. Insa chiar si daca asta s-ar fi intamplat, chestiune de logica si inteligenta elementara, ce valoare ar fi avut (in condiile astea, dupa felul cum postezi primele 2 posturi ale tale) ?! De ce nu incerci sa intrebi pe strada sau prin statia de tramvai ?!
prostia, ignoranta, lipsa educatiei elementare sunt cele mai letale arme de distrugere in masa.

Locked