REGULAMENT SI RECOMANDARI rubrica de vanzari-cumparari.

Aici ne vindem si cumparam trancotele
Post Reply
User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15653
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

REGULAMENT SI RECOMANDARI rubrica de vanzari-cumparari.

Post by momolo »

viewtopic.php?f=5&t=1" onclick="window.open(this.href);return false;
R E G U L A M E N T - V A N Z A R I - C U M P A R A R I

1) NU este permis ca primul post pe forum sa fie la rubrica VANZARI-CUMPARARI.
Postarea din prima la aceasta sectiune atrage avertisment, apoi daca cel care a postat nu se conformeaza, anuntul va fi sters si uzerul banat.

2) Pentru cei care posteaza la VANZARI-CUMPARARI este OBLIGATORIE completarea locatiei (orasul si daca e cazul, tara unde se afla). Neconformarea atrage avertisment apoi stergere post, apoi banare.

3) NU este permis nici un anunt la rubrica VANZARI CUMPARARI pentru uzerii care nu s-au prezentat in prealabil la rubrica SA FACEM CUNOSTINTA ( viewforum.php?f=9" onclick="window.open(this.href);return false; ).

In consecinta, PREZENTAREA (in prealabil) ESTE OBLIGATORIE pentru cei care posteaza la VANZARI-CUMPARARI.
In concluzie, ATENTIE! - cei care vand (sau dau anunt de cumparare) sunt OBLIGATI in prealabil (adica inaintea) anunturilor postate de ei, sa se prezinte la rubrica dedicata a forumului nostru.

4) NU acceptam anunturi din partea unor FIRME sau persoane fizice care au ca business/mica afacere comertul cu aparatura noua si veche.
Acesta rubrica este destinata exclusiv vanzarii de lucruri second hand numai din partea persoanelor fizice.
Anunturile din partea unor firme (DEALERI sau raspandacii acestora) sau unor BIJNITARI CELEBRII vor fi sterse fara nici un avertisment. Cititi regulamentul!

5) Este permis un "up" la o zi insa cine este intrebat in propriul anunt, raspunde de cate ori e nevoie si acest fapt nu se considera "up".
Situatia "up"-urilor este interpretabila, moderatorii judeca asa cum cred de cuvinta; incercam sa fim toleranti insa va rog, nu abuzati.

6) Discutiile care nu au nici o treaba cu actiunea de vanzare-cumparare in cadrul unui anunt de vanzare/cumparare, vor fi sterse instant si fara avertisment. Cel care incalca regulamentul va fi sanctionat fara avertisment.

NU sunt permise comentariile pentru lauda, critica, "demascare", cele despre pretul prea mare sau prea mic, etc. Fiecare e liber sa vanda si sa cumpere LA CE PRET DORESTE.

Daca cineva simte nevoia sa "informeze" sau "sa demaste" o actiune necinstita sau de orice alt aspect in legatura cu un anunt sau alt user care vinde sau cumpara, va trimite mesaj PM la moderatori.

Evident, vom urmari sa nu apara "jocuri de culise", lovituri sub centura si incaierari insa aceasta rubrica ramane STRICT pentru anunturi vanzari-cumparari FARA COMENTARII care nu fac subiectul vanzarii/cumpararii. Sunt permise doar dialoguri informative STRICT la actiunea de vanzare-cumparare, intrebari despre contact, despre stare produs, despre conditii de proba, despre vechime, transport, garantie, comunicare, etc.

Nu se considera "up" modificarea pretului (este considerat comentariu la obiect).

7) NU sunt permise LICITATII de nici un fel.

8 ) NU sunt permise "ridicari la fileu" si "aranjamente de culise" facute prin alte zone ale forumului cu directie catre anunturile de vanzare. Rezolvarea = stergerea fara avertisment. Daca sunt descoperite aranjamente si "clone", urmeaza stergere si banare.
Vom avea o atitudine dura pentru "smecheri" !

9) NU se posteaza anunturi de vanzari/cumparari decat la aceasta rubrica dedicata. In restul forumului nu se permit anunturi de vanzare/cumparare. Incalcarea atrage avertisment, stergere post si daca nu exista conformare, banare.

10) Rubrica VANZARI-CUMPARARI este destinata numai obiectelor audio-video din zona audio/video consumer si profesional. In cazul zonei IT exceptia o constituie doar componentele IT destinate audio (ex: placi de sunet, cabluri, PC-uri multimedia, etc).

Este permisa si vanzarea de aparatura FOTO dar fara a se abuza.

NU este permisa vanzarea de telefoane mobile si nici aparatura casnica care nu face parte din zona de piata audio-video.

Recomandam sa fiti ordonati si sa nu abuzati de libertati !

Va multumim pentru intelegere,
Stafful forumului HIFI-STEREO
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.

Post Reply