Preamplificator Phono Plinius M14

Aici ne vindem si cumparam trancotele
Post Reply
viperu
Posts: 39
Joined: 27 Nov 2008, 15:13

Preamplificator Phono Plinius M14

Post by viperu »

Preamplificator Phono High-End cu reglaj de nivel (54dB sau 60dB), incarcare (27, 47, 100, 470, 1K, 10k, 47K Ohmi), iesiri Single Ended si Balansate si butoane de inversare faza si mute.

Carcasa masiva din aluminiu, cred ca are 10KG.

Pret: 1500euro

Image
Image

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 14344
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Preamplificator Phono Plinius M14

Post by momolo »

Mai existi mai vipere !? Bine ai venit! (vezi ca e rubrica de buna ziua, afli tu ca esti baiat mare!)

Desi nu-i cusher sa ma bag in zona asta de vanzari, e ceva de bine in ce vreau sa zic - acum multi ani, cand tanar eram si paduri cutreieram, am imprumutat de la Viperu preul asta care din foto poate nu pare mare dar va asigur ca e mare si cocoseaza haudiofilul cand il cara. Nu-s multi finali haudio asa mari si asa bine facuti ca acest preuloi de phono!
Ei bine, ce voiam sa spun, va fi un om fericit ala care-l va cumpara deoarece e un preu phono minunat! Adica il recomand (calitate model aparat, proprietar foarte civilizat si pastrator).
Nici nu are cum sa fie altfel daca observam constructia, mai ales matzele! Daca as fi avut cu ce, l-as fi cumparat eu acum. Dar ca nu pot, las pe altul sa ajunga cel mai jmecher din cartier! :D
Apropos, Vipere, pretentios mai esti sau tare bengos trebuie sa fie Buldarul ala al tau daca vinzi asa bunaciune! Ca doar te stiu, nu cred ca te desparti tu de pickup! :D

Image

Astea nu-s toate matzele! Sub placa aia e un plafon gros de dural sub care e alimentarea, deci alte matze! Lucratura de lucratura! Si sunet de sunet!
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

viperu
Posts: 39
Joined: 27 Nov 2008, 15:13

Re: Preamplificator Phono Plinius M14

Post by viperu »

La multzani momolo, traiesc, sanatos, voinic!
Eu scanez regulat forumul, dar nu mai sunt asa postac.
Multumesc pentru reclama la preu', eu am tot sperat sa il tin pentru un al doilea sistem dar pina la urma mi-a trecut gandul asta.
Bolovanul e mai bun pe zona de phono decat plinius, mai ales din cauza ca este integrat direct in preamplificator alaturi de dacul si romanul, in comparatie cu plinius care ar mai avea nevoie de un interconnect usturator suplimentar.
O zi frumoasa,
viperu

viperu
Posts: 39
Joined: 27 Nov 2008, 15:13

Re: Preamplificator Phono Plinius M14

Post by viperu »

jucaria minune si-a gasit un nou camin.

multam momolo inca o data pentru review, daca nu scriai matale, ramaneam la statusul de dubios care vinde trancote :lol: :lol: :lol:

Post Reply