Lordu73Interesant, nu stiam ca avem dealeri asa de maleabili ....
Avem, avem, numai bunavointa sa fie si probabil ceva intelegere din partea clientului. Adica maine daca intri pe usa unui dealer (pentru prima data)nu cred ca pleci in jumatate de ora cu masina plina de scule de 100K euroi pentru "probe". Insa eu personal, de ani buni, avand in vedere ca nu sunt un "rechin", primesc in teste acasa diferite componente sa le testez (bani sa fie!). Nu am lasat niciodata o garantie, decat un numar de telefon, mai conteaza probabil si "fatza". De multe ori am avut ocazia sa platesc esalonat la termen ca sa zic asa...chestii normale pana si pentru o tara ca romanica plina de basisti si antenisti, zero si unu, alpha si omega, negru intunecat si alb stralucitor. Audiofilia implica transpiratul fundului carand pe scari amplificatoare de zeci de kg, sicrie de lemn (aka boxe), vizite dese pe la dealeri, intalniri organizate pe telefon, zile de week-end consumate pentru hobby, poate si invoiri de la serviciu, nu implica doar doua click-uri la fel cum cumpara pitzipoancele boarfe de prin state la discount (minim 50%, caci altfel nu se obosesc...). No offense, asta e parerea mea arhaica, demodata si de looser
basist 
.
P.S. mai exista si dealeri din aia ramasi cu mintea in anii 90 la care poti sa pipai doar daca marchezi banul, la aceasta categorie e bine sa stii dinainte ce vrei ca si la fetele de pe centura...banii in avans.As putea numi cativa, dar mi-e frica ca mi-o iau!
P.S.2 chestia cu Mont Blanc-urile ce
suna mai bine decit multe cabluri chiar si de 4-5 ori mai scumpe ...
ai citit-o pe net sau ai ascultat-o la tine acasa?