Audio pentru TV UHD

Cinema , Filme , Recievere multi-chanel
Post Reply
Poppy
Posts: 2
Joined: 21 Mar 2016, 15:03

Audio pentru TV UHD

Post by Poppy »

Am rugamintea sa-mi indicati cea mai buna cale pentru partea audio la un TV UHD. Ma intereseaza filmele din HBO/Cinemax redate prin HD DVR-ul de la Telekom si jocurile de pe Playstation 4. Muzica mai putin deoarece am deja aparatura dedicata dar nu exclud interactionarea uneori a playlist-urilor de pe telefon cu viitorul aparat. Bugetul se afla in preajma a 2.500 lei si din ratiuni obiective acesta nu poate fi modificat iar furnizorul nu poate fi decat MediaGalaxy/Altex, asta ca sa nu va consumati timpul cu alte recomandari de furnizori. Nu am asteptari ca in banii astia sa-mi satisfac prea mult urechile dar momentan doresc ceva mai mult decat difuzoarele televizorului.

Se dau urmatoarele:
- Soundbar, 2.400 lei (http://www.mediagalaxy.ro/soundbar-5-1- ... etooth-nfc" onclick="window.open(this.href);return false;);
- Sistem 5.1 compus din receiver (http://www.mediagalaxy.ro/receiver-5-1- ... -usb-negru" onclick="window.open(this.href);return false;) si boxe (http://www.mediagalaxy.ro/boxe-5-0-pioneer-s-es3-tb" onclick="window.open(this.href);return false;) carora o sa le mai adaug un subwoofer (http://www.mediagalaxy.ro/subwoofer-pioneer-s-21w" onclick="window.open(this.href);return false;), 2.580 lei, o alternativa de boxe sunt si acestea (http://www.mediagalaxy.ro/sistem-boxe-5 ... -rms-negru" onclick="window.open(this.href);return false;).

Din experienta voastra ce recomandati ?

Poppy
Posts: 2
Joined: 21 Mar 2016, 15:03

Re: Audio pentru TV UHD

Post by Poppy »

Clar 5.1.

Am gasit in valoarea de aprox. 2.500 lei astfel:
- AV receiver, https://www.avstore.ro/receivere/?sort=price_asc;" onclick="window.open(this.href);return false;
- boxe, https://www.avstore.ro/pachete-promo/ma ... ack/#black" onclick="window.open(this.href);return false; sau https://www.avstore.ro/pachete-promo/ma ... -5-0-pack/" onclick="window.open(this.href);return false;, as prefera ultimul pachet.

Este corecta combinatia de mai sus ? Cu ce pachet de boxe merge mai bine receiverul ?

Post Reply