Doar audiofililor de pe OLX

Doar o vorba sa-ti mai spun
Locked
rueful.in.stars
Posts: 2
Joined: 21 Sep 2016, 19:26

Doar audiofililor de pe OLX

Post by rueful.in.stars »

Cred ca se poate face un astfel de topic, unde sa ne radem de toti cocletii de pe OLX

https://www.olx.ro/oferta/linie-audio-p ... 947a1983e4" onclick="window.open(this.href);return false;
Putere totala adunata si acordata in faza a tuturor canalelor amplificatoarelor: ~480 watts RMS adica peste 120 db FARA DISTORSIUNI si intr-o camera living de apartament la o calitate si extensie in frecvente cu mult peste boxele de petrecere, adica mai pe inteles la 30% din volumul maxim tremura podeaua si vibreaza hainele pe tine iar la 60% din volum ai un disconfort ridicat in cap, nu mai e nevoie sa spun ce se intampla daca-l dai la maxim, cel putin eu nu prea m-am incumetat !

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 14344
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Doar audiofililor de pe OLX

Post by momolo »

rueful.in.stars intentia ta contravine Regulamentului si spiritului acestui forum. De aceea, acest mesaj va ramane blocat si va fi sters dupa 3 zile.

REGULAMENT (te sfatuiesc sa-l citesti):

viewtopic.php?f=5&t=1" onclick="window.open(this.href);return false;
3. Reguli de comportament

Tonul pe acest forum trebuie sa fie elegant - civilizat - calm , suntem aici pentru a schimba pareri si impresii cu privire la experientele noastre in domeniul audio/video, pentru a ne expune propriile opinii si credinte, nu pentru a ne rafui cu altii, nu pentru a plati "polite" sau a duce "razboaie" intre persoane si forumuri/siteuri. Nici pentru a ne erija in "cenzori", cu atat mai putin in ceea ce-i priveste pe altii, pe alte forumuri si siteuri.
Aici nu sunt acceptate referiri la alte forumuri (alte siteuri) in scopuri de critica, subminare, defaimare, comentarii tendentioase generatoare de conflict, toate formele de exprimare care pot genera conflicte intre forumuri/siteuri, propagarea de barfe, calomnia, etc. Principiul trebuie sa fie, noi cu ale noastre, ei cu ale lor = respect! Chiar daca altii nu ne respecta sau ne injura, e problema lor, noi trebuie sa dovedim un nivel superior de educatie si civilizatie, lucru care nu se face platind cu aceeasi moneda (a vulgaritatii, injuriei si violentei de limbaj).

In concluzie, nu e tolerata provocarea de conflicte intre acest forum/site si alte forumuri/siteuri.

Fiecare scrie in nume propriu si fiecare trebuie sa evite atragerea acestui forum/site in conflicte sau intr-o concurenta gresita cu alte forumuri/siteuri. Scopul nostru NU e sa-i judecam, sa-i cenzuram sau sa-i "executam" pe altii, aici nu este un azil pentru expulzati sau dizidenti, nici ghiseu de primire reclamatii si gazduire probleme importate (aduse) din alte parti ale internetului.

De aceea sunteti rugati sa nu atrageti prezentul forum in "polemici" si conflicte cu alte forumuri/siteuri.

Nu vrem sa constrangem discutiile libere printr-o reglementare extrem de stricta, cateodata dialogul/textele pot fi mai "colorate", viata e in culori, nu in alb-negru, insa Regulamentul prezent face apel la autocenzura si bunul simt al fiecaruia, altfel moderatorii sunt indreptatiti sa ia masuri punitive, inclusiv in situatii mai greu de normat in regulamente.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Locked