Chinezaria pe care am ratat-o este Yamaha RX-V481.
La boxe cred ca ma opresc la DALI Concept 6. Amplificatoare inca mai studiez. Ma atrag cele pe argintiu(daca asta ar conta la un amplificator

erai oricum hotarat dinainte. Sa-l stapanesti sanatos!ionbadea wrote:Am comis-o. Mi-am luat un Yamaha-AX540
astea nu sunt boxe ci veritabile lazi cu difuzoare. Calificativul jalnic pentru aceste "boxe" e prea generos. Daca-ti confectionezi lazi din placaj de lada de mere cu ciocan si cuie pe balcon si bagi in ele difuzoare cumparate de pe strada Maica Domnului, vor fi automat superioare. Practic poti pune pe astea ce amplificare vrei, ca e tot aia. Si din pacate nu le poti folosi la nimic, nici cotet de pasari nu e ok deoarece cutiile sunt facute din carton presat extrem de subtire si cedeaza la prima ploaie. Iar difuzoarele de plastic nu sunt bune nici sa le agati la tzara in dud sa sperii pasarile, sa nu-ti manance salata din gradina primavara. Sunt efectiv din categoria care nu merita nici mutate de pe bordura mai aproape de tomberon. Eventual pot fi folosite ca tinta de antrenament cu prastia. Zaceau pe vremuri prin supermaketuri si la o privire mai atenta imi provocau senzatia de voma. Este exemplu perfect la ce nivel josnic si abject de prostitutie tehnica se poate cobora un mare brand mondial!ionbadea wrote:Probabil din cauza boxelor destul de modeste - SONY SS-MF450H la 150W
bravo! Boxele astea au costat 1200 dolari in 1999. Nu sunt rele deloc si e un exemplu cum poti valorifica bine niste bani pentru a achizitiona ceva entry-level de calitate (pentru clasa lor). Adica e un exemplu cum poti face cumparaturi bune.ionbadea wrote:Mi-am inceput anul cu niste boxe Mission 774. Sa vedem ce pot.
Pana acum amplificatorul Yamaha nu a aratat semne negative. Pare insa ca scoate prea mult pentru apartamentul meu. Nu prea ascult la mai mult de 25% din ce poate ca ma dor urechile.
un exemplu perfect de lada cu difuzoare chineze si mod perfect de a arunca banii pe geam (mai bine bei banii la carciuma). Niste gunoaie sinistre. Arata binisor scoase din cutie, miroase a nou in casa dar asta e tot. Le poti folosi ca standere pentru boxele Mission 774 in caz ca vrei sa le cocoti foarte sus.ionbadea wrote:Ce parere aveti de Magnat Monitor Supreme 2002 pentru o camera de 25 mp?