Posta Romana

Doar o vorba sa-ti mai spun
Post Reply
atyclb
Posts: 659
Joined: 29 Jul 2009, 10:10

Posta Romana

Post by atyclb »

Am ales sa deschid un topic dedicat, pentru ca majoritatea dintre noi au avut aventuri cu angajatii si sistemul de aici, asa incat, am crezut ca povestile ar merita sa fie adunate gramada, poate ca daca ne organizam, reusim pe viitor sa evitam unele situatii aberante.

Au trecut ceva ani peste mine si am apelat de multe ori la serviciile lor, dar ca acum nu a fost niciodata...
Povestea incepe asa: pe la inceputul anului m-am decis sa cumpar doua geci pentru munte, pe care le-am vazut la un pret foarte bun pe ebay.it (in prima faza le-am vazut pe sportsdirect.com, dar pan m-am decis eu nu a mai fost marimea mea). Am cumparat gecile, le-am platit, iar vanzatorul le-a expediat pe 9 ianuarie.

Pe 18 ianuarie, conform numarului de urmarire, produsele mele, ambalate separat, ajung in Bucuresti (eu locuiesc undeva aproape de Piatra Neamt). De atunci stau in depozitul postei, iar pe site-ul ebay apare urmatorul mesaj "Delivery Attempt-delivery problems/delay caused by sender". Am asteptat zile bune, nici o schimbare, ei scaneza zilnic coletele si le lasa acolo. Am incercat sa sun la Bucuresti, la doua numere, unu de pe site-ul Postei Romane, altul de pe un avis din oficiul postal...sun de doua zile, nu raspunde nimeni. Am trimis si un mail...nici un raspuns.
Astazi este a noua zi de cand imi arata ca au ajuns coletele in Bucuresti si cam atat.
Am fost la oficiul postal de la mine...nici un semn, dar doamna de la ghiseu imi spune ca "daca trebuiesc vamuite, e normal sa mai intarzie" :shock: Pe bune???? Posta Romana nu a intrat in UE? Si apoi, cate saptamani poate sa dureze operatiunea de vamuire, ca doar nu am trimis prin posta o garnitura de tren cu 50 de vagoane? Si un alt "apoi", nu toate serviciile de curierat ar trebui sa vamuiasca coletele, de ce la unii ajung imediat ce au intrat in tara, iar la altii se mucegaiesc coletele in depozite...

Dupa ce am achizitionat gecile cu pricina, am mai cumparat si niste papuci de munte, gasiti la un pret foate bun pe sportsdirect.com, astia mi-au expediat produsele prin DHL, in 4 zile mi-a batut curierul in poarta, cu produsele trimise din UK... Firar al dracu de nemti, astia nu au vamuit coletul...daca facem trafic de droage, daca transportam bombe, cum sa imi ajunga coletul asa repede...?

In prima faza m-am gandit sa ii reclam pe cei de la DHL la Protectia Consumatorului si DIICOT, dupa care mi s-a facut dor de geaca mea si am decis sa ii contactaez pe cei de la ebay... le-am explicat problema...sper sa primeasca cat mai multe plangeri si sa rezilieze contractul cu Posta Romana.

PS Personajul care a fost Director General la Posta Romana, adica fix cel vinovat de sistemul incalcit si ineficient dupa care lucreaza aceat mamut, cu datorii imense, a fost uns ministru in noul Guvern...cei care se bucura crezand ca se zareste luminita de la capatul tunelului, ar trebui sa caute niste carti de rugaciuni, luminita spre care ne indreptam cu viteza sunt focurile aflate de cealalta parte a Portii Iadului.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 15158
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: Posta Romana

Post by momolo »

daca foloseai functia de sus in dreapta, "Search" gaseai ca Posta Romana a fost subiect pe acest forum in anul 2013, iata:

viewtopic.php?f=3&t=1537&hilit=posta+romana" onclick="window.open(this.href);return false;

Intre timp (dupa 4 ani) nimic nu s-a schimbat, doar in rau. Intre timp a disparut oficiul meu postal de cartier care a fost transformat in Mega Image. Servea o suprafata demna de un oras mediu. Au dat sediul (care a fost construit de comunisti in anii 1970 ca oficiu postal inca de la inceput) si l-au mutat la vreo 3 kilometri.

In rest ce te miri?! PSD e continuatorul PCR-ului, locul unde sunt cele mai multe capuse pe banul public. Posta Romana a fost intotdeauna vaca de muls de catre clasa politica (de toate culorile). De acolo au furat (la greu!) toti.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

atyclb
Posts: 659
Joined: 29 Jul 2009, 10:10

Re: Posta Romana

Post by atyclb »

momolo, sa stii ca i-am dat cautare, dar nu am gasit topicul vechi...banuiam ca au mai fost niste discutii. Te rog sa muti ce am scris eu in topicul vehi si sa il stergi pe asta.
Multumesc!

Post Reply