Biletele se vind doar la casa, de catre o singura persoana (deloc amabila).
Nu poti retine bilete la telefon (ca te duce cu presul ca 'sint destule locuri si nu este cazul'), iar despre comanda online cu plata prin card nu cred ca vor auzi prea curind.
Vineri am avut bafta, daca pot sa spun asa. Ma dusesem la concertul pentru care vorbisem la telefon joi (aceeasi vorba spusa grabit 'sint bilete, nu-i problema').
Cind ajung la casa imi susura ca nu este concert in seara aceasta. Era '10 pentru Romania'.
Care a fost bafta? Ca am putut sa cumpar pentru a doua zi, simbata, la Cvartetul Belcea.
Ma rog, pina la urma ne-am reperat supararea de vineri seara la Sala Radio, ascultind Romanian Young Brass, un delicios cor de alamuri.
Marti am trecut pe la Ateneu, stiam ca se pun in vinzare biletele pentru miercuri 24. N-am avut noroc, coada se intindea pe scari afara. Peste o ora era si mai mare. Din pacate nu am avut timp sa stau, trebuia sa ma intorc la serviciu.
Concluzia, foarte dificil accesul la Ateneu, practic imposibil cind nu esti din Bucuresti.
Am cautat pe net vreo agentie de bilete online, dar am gasit doar din cele care iti cumpara bilete la Stefan Banica

Abonamentul degeaba il iei, pentru ca tot trebuie sa iei bilet de la casa.
Voi cum va descurcati?