La alegere oricare dintre cele 3 - http://news.yahoo.com/s/ap/20081218/ap_ ... ce_shuttle
Pret $ 42 milioane - ne-negociabil
Vind 3 space shuttles
Vind 3 space shuttles
... living a vi(ntage)king analog lifestyle in a digital world ...
Re: Vind 3 space shuttles
le vreau eu pe toate trei. dupa ce incheiem tranzactia voi face public pretul si calendarul zborurilor turistice. destinatiile includ marte, jupiter, neptun si pluto. In alta ordine de idei, detin ceva pamint pe luna, eventualilor cumparatori le voi oferii zbor gratuit la noua mosie. Apropo, in vid audiofilia e mult mai audiofila
It's the music, stupid!
Parca nea Becali cumparase ceva loturi si pe luna !!!
Deci undele sonore se propaga prin miscarea aerului - ma intreb cum ar suna un subwoofer Velodyne de 15" in vid ? Mai tare sau mai incet ? Ar mai fi diferenta intre woofer si tweeter ?akaiofil wrote: Apropo, in vid audiofilia e mult mai audiofila
Linistea deplina este apogeul, nirvana, state of the art-ul audiofiliei.LEKTOR wrote:Deci undele sonore se propaga prin miscarea aerului - ma intreb cum ar suna un subwoofer Velodyne de 15" in vid ? Mai tare sau mai incet ? Ar mai fi diferenta intre woofer si tweeter ?akaiofil wrote: Apropo, in vid audiofilia e mult mai audiofila
It's the music, stupid!
Mie mi-au spus ca nu am vecini pe partea mea de lunaLEKTOR wrote:Parca nea Becali cumparase ceva loturi si pe luna !!!
It's the music, stupid!