GAUDI, un om de proasta factura !

Doar o vorba sa-ti mai spun
Locked
Varusandu
Posts: 11
Joined: 29 Aug 2016, 19:33

GAUDI, un om de proasta factura !

Post by Varusandu »

Hristos a inviat !

Cu deosebit respect pt oamenii din aceasta comunitate si in dorinta mea de a face cunoscute anumite trasaturi de caracter ale unor persoane din aceast grup, vreau sa va relatez o intamplare traita de mine ieri !....Am fost convins ca cei ce formam acest grup/comunitate, suntem doar oameni pasionati si cu bun simt...e, se pare ca la fel ca in orice activitate, nu exista padure fara uscaturi !
Asa dar, in discutie va prezint un exemplar, probabil mai cunoscut personal de unii dintre noi si mai deloc de mine...este vorba de un asa zis domn Gaudi, cred ca si Alexandru il mai cheama, persoana care am inteles ca este apropiat/angajat/vanzator al stimabilului domn Yura ( sa-mi fie cu iertare daca gresesc, asa mi-au spus colegii ), pe domnul Yura il respect desi nu am colaborat deloc cu dansul, am auzit numai de bine...ce ma mira este doar faptul ca daca intradevar este asa, cum accepta dl Yura un astfel de specimen langa dansul ?!...
in fine, revenind la dl Gaudi pe care l-am abordat prin mesaj pe Audioweb, in dorinta mea de a achizitiona de la el 2 produse, este adevarat cu intentia unei negocieri, acesta mi-a raspuns ca pt cei de teapa mea, exista piata unde pot negocia eventual o ceapa degerata !...am pus mana pe telefon si l-am sunat pe om ca sa ma edific ce reprezinta teapa mea, in contextul in care, noi nu ne cunoastem nici cat o ,,ceapa degerata'' !...am continuat sa-i vorbesc respectuos, insa in momentul in care a realizat cu cine vorbeste, a inceput sa-si bage si sa-si scoata toate alea, in mama, si in toata familia mea ! As vrea sa va intreb, pe voi cei care il cunoasteti pe acest baiat, daca e sanatos la cap..asta ca eu sa-i pot gasi o scuza, desi ma indoiesc ! Mentionez ca i-am trimis 2 sms uri...unul in care ii spun ca nu ma cobor la mintea lui, intrucat rau poti face foarte usor, bine, mai greu....iar dupa un timp, intrucat nu mi-a raspuns si trecand peste socul avut si luand in calcul ca totusi e Pastele, l-am rugat sa ma sune, ca sa repare treaba, deoarece nu mi se pare normal ca discutia sa degenereze asa, dintr-o chestie de nimic care se putea rezolva in mod civilizat !..e pacat, pt ca suntem o comunitate unde sigur ne lovim unii de altii !....omul nu a raspuns sub nici o forma ! Catalogati acest lucru dvs ! In speranta ca am reusit sa ma fac inteles si nu am jignit pe nimeni, va urez numai bine si Paste fericit !

Alex ( Varusandu ).

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 14345
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: GAUDI, un om de proasta factura !

Post by momolo »

Mesajul tau incepe cu salutul crestin de Paste (o sarbatoare a Invierii si in primul rand a pacii si evident, respectului) si continua cu o voma despre unu, habar nu avem, si care, culmea, nu are nici o legatura cu acest forum! (ci cu altul).

Pentru treaba asta as avea multe aspecte din Regulament pentru care meriti nu o simpla banare ci una definitiva.

Cel mai mult ma deranjeaza stilul nesimtit si ipocrit de a adresa intai o urare crestina urmata de un text spurcat. E stilul Miticilor (infierati si de geniul neamului nostru I.L.Caragiale) care incep cu afirmatia, "-Eu te respect!" (sau "-Tot respectul din partea mea!") dupa care urmeaza nu respectul, ci insulta, calomnia, injuria, insinuarea rauvoitoare, etc.

Sunt apucaturi ale celor care sunt lipsiti de educatie elementara la modul atat de grav incat nu-si dau seama singuri (ei insisi) cand sunt mitocani, marlani, deplasati, etc, in mijlocul unei comunitati. Lumea ii rabda pe multi, ca nu are de ales, insa intr-un club cu reguli sunt sanctionati.

Astfel, ma marginesc sa-ti blochez aceasta voma de text (care incalca jdemii de aspecte ale Regulamentului acestui club) si-ti dau un avertisment si asigurarea ca nu va mai exista la tine o alta abatere pentru ca va urma expulzarea definitiva de aici.

Este cu atat mai rusinos ca in loc sa-ti rezolvi problemele barbateste cu cel cu care te-ai porcait, vi aici sa te plangi ca o gaina sfasiata, culmea, chiar si deghizat cu nick name de forum! Multe femei ar fi mai barbate decat tine (macar si-ar da numele real). Imi e rusine de lipsa ta de barbatie! Cu ce ti-am gresit noi, astia cati mai suntem pe aici, sa ne incarcam cu problema ta de rafuiala la telefon cu un (alt) mitocan?!?!

Sper ca marea sarbatoare crestina sa-ti dea mintea cea de pe urma, si eu, deoarece e Pastele, iti mai dau o sansa, desi nu o meriti.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Locked