Îți mulțumesc pentru suport.
le-am vazut si ascutat prezentate de un papitzoi la costum si pantofi extrem de scumpi (de ghertzoi cu bani), foarte infatuat. Boxele astea suna ca un PA de nunta si botez, ba chiar cele de botez pot suna mai bine. De baza este BOOM si Tzatzzz. Nu au nici o treaba cu audiofilia, au treaba cu snobismul, adica majoritatea clientilor B&O aproximativ dupa anul 1990 cand s-a ispravit totul legat de calitatea audio la ei.diversetrancote wrote:Un exemplu exotic de boxe fabricate de ei, în zilele noastre:
https://poweraudio.shop/san-pham/beolab ... ural-black" onclick="window.open(this.href);return false;
Harman a fost un concern care pe ce a pus mana, a stricat totul! Orientare exclusiva pe bani/profit pe orice cale. Nu are treaba cu fostul Harman Kardon care intr-o vreme a anilor 70 reprezenta ceva serios.În mai 2015, HARMAN International Industries (care a devenit ulterior o filială a Samsung), a anunțat finalizarea achiziției sale de afaceri auto Bang & Olufsen Automotive. [3] În martie 2017, Tymphany, un ODM audio cu sediul în Hong Kong și cu operațiuni de fabricație în Dongchen, a anunțat achiziția operațiunii de inginerie și fabricație din Republica Cehă de la Bang & Olufsen
Le cunosc... le-am auzit la Expozitia Multimedia Trends de acum 2 ani, tinuta la Radisson Hotel. Am comentat atunci, in topicul 'HIFI Arena 2018' de la sectiunea 'Stereo', din care redau aici, in citat, cele referitoare la aceste boxe B&O:diversetrancote wrote:Si, dacă tot suntem la Bang & Olufsen, să remarcăm faptul că firma e încă pe metereze în domeniul audio.
Un exemplu exotic de boxe fabricate de ei, în zilele noastre:
https://poweraudio.shop/san-pham/beolab ... ural-black
La Bang & Olufsen am intrat manat de curiozitate, intrucat muzica pusa era extrem de incitanta, batea unu' toba de s-o sparga pe boxa stanga, in vreme ce in dreapta se auzea timid un melotron. Chestia asta, pe moment, te impresiona, chiar era wow! La final, am intrat din nou acolo, tot de curiozitate, pentru ca, in fine, dupa atatea jazz-uri, opere si ritmuri cubaneze, auzeam si eu un hit cunoscut, care-mi este la inima, anume " Purple Rain" al lui Prince. De data asta, "magaoile" B&O au sunat groaznic... Cu toate astea, culmea, nu le-as da ultimul loc celor de la B&O, ci foarte probabil celor de la Bose, care nu aveau mari chestii de prezentat si nici muzica nu puneau. Am plecat de la ei in mai putin de 10 secunde!
Nu cunosc sistemele audio B&O de pe auto, dar am ascultat o boxa Beolit dintre cele wirelless portabile - chiar mințea frumos! Mi s-a părut clar peste alte boxulițe portabile ascultate de mine - adevărat însă, și mult mai scumpă.puf wrote:Firma produce ce se cere, oamenii nu mai sunt interesati de hi-fi, de reproducerea exacta a realitati, vor ceva care sa placa iar ei reusesc sa infrumuseteze realitatea.