hi end audio and hi end disco lights

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Post Reply
Soul
Posts: 109
Joined: 12 Nov 2010, 22:24

hi end audio and hi end disco lights

Post by Soul »

De ceva vreme ma taie mintea sa integrez si ceva lumini, poate doua moving head-uri, cred ca e trancotarescul suprem, nu? Mi-a revenit gandul acesta dupa ce am vazut o poza pe fb a cuiva care mi-a luat-o inainte , daca o mai gasesc o postez. Credeti ca efectele luminoase pot plusa deliciul auditiilor uneori, sau e decat dileala mea!? :lol:

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by johndoe21ro »

Eu unul ascult doar cu ochii inchisi... Mai mult decat atat, ziua obisnuiesc sa trag draperiile peste perdele in incercarea de a face cat mai intuneric in camera. Si toate astea pentru ca nu am nevoie decat de ochii mintii si de urechi pentru auditii! :)
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

MarianS
Posts: 32
Joined: 26 Oct 2010, 20:26

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by MarianS »

Soul wrote:De ceva vreme ma taie mintea sa integrez si ceva lumini, poate doua moving head-uri, cred ca e trancotarescul suprem, nu?
Dpmdv asa este, dar fiecare este liber sa faca cum doreste. :wink:
Ma consider audiofil. Nu ma laud cu asta, dar nici nu ma ascund.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 13970
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by momolo »

johndoe21ro wrote:De ceva vreme ma taie mintea sa integrez si ceva lumini, poate doua moving head-uri, cred ca e trancotarescul suprem, nu? Mi-a revenit gandul acesta dupa ce am vazut o poza pe fb a cuiva care mi-a luat-o inainte , daca o mai gasesc o postez. Credeti ca efectele luminoase pot plusa deliciul auditiilor uneori, sau e decat dileala mea!?
Inainte de orice scapa de prejudecati! De ce sa fi automat trancotar din treaba asta ?!?! Nici vorba.
Luminile jucause merg bine la disco din anii 70-80.
Pe la dealerii de hienduri pe dincolo am vazut cel mult o folosire mai "jmechera" a veiozelor, adica o luminatie mai "couzi". Iar la unii am observat ca foloseau arome orientale (betisoare arse, zemuri incalzite de lumanari, etc).

Totusi, partea vizuala are o importanta foarte mare, oricat de audiofili talibani si arieni ne-am crede! Cu totii alegem partial si prin simtul vizual (daca-l avem), adica nu putem scapa de acesta (cat functioneaza corect). Faptul ca unii audiofili rasati aleg chiar prea mult cu simtul vizual, asta e alta problema si ar face deliciul trancotarilor frustrati. De exemplu il avem pe unul arian/rasat/pur sange printre noi (care aude asa cum vede si vede asa cum aude), e chiar cel care a intervenit doar ca sa scrie ceva (mediocru, banal, etc, Ssssssss) la topicul asta.

Tocmai din cauza ca simtul vazului e foarte puternic, unii inchidem ochii precum colegul johndoe21ro. Si eu cateodata, dar nu intotdeauna cand vad diversi serpi (Ssssssss) care se strecoara printre noi.
prostia, ignoranta, lipsa educatiei elementare sunt cele mai letale arme de distrugere in masa.

Soul
Posts: 109
Joined: 12 Nov 2010, 22:24

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by Soul »

https://photos.app.goo.gl/vwkHjLei9rPsYAVq1" onclick="window.open(this.href);return false;

c_andrei
Posts: 156
Joined: 19 May 2012, 07:53

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by c_andrei »

Pot sa jur ca e la rusi.

Post Reply