hi end audio and hi end disco lights

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
Post Reply
Soul
Posts: 110
Joined: 12 Nov 2010, 22:24

hi end audio and hi end disco lights

Post by Soul »

De ceva vreme ma taie mintea sa integrez si ceva lumini, poate doua moving head-uri, cred ca e trancotarescul suprem, nu? Mi-a revenit gandul acesta dupa ce am vazut o poza pe fb a cuiva care mi-a luat-o inainte , daca o mai gasesc o postez. Credeti ca efectele luminoase pot plusa deliciul auditiilor uneori, sau e decat dileala mea!? :lol:

User avatar
johndoe21ro
Posts: 777
Joined: 27 Jun 2015, 23:36
Location: Craiova

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by johndoe21ro »

Eu unul ascult doar cu ochii inchisi... Mai mult decat atat, ziua obisnuiesc sa trag draperiile peste perdele in incercarea de a face cat mai intuneric in camera. Si toate astea pentru ca nu am nevoie decat de ochii mintii si de urechi pentru auditii! :)
Triangle Magellan Concerto 2; AQ Everest; Vitus Audio SS-010 Mk2; AQ Dragon HC; AQ WEL XLR; Chord Qutest w UpTone JS-2; SOtM tX-USBultra & Paul Hynes SR5-12XL; AQ Diamond USB; Gryphon PowerZone; Stillpoints UltraSS; Solid Tech Hybrid

MarianS
Posts: 32
Joined: 26 Oct 2010, 20:26

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by MarianS »

Soul wrote:De ceva vreme ma taie mintea sa integrez si ceva lumini, poate doua moving head-uri, cred ca e trancotarescul suprem, nu?
Dpmdv asa este, dar fiecare este liber sa faca cum doreste. :wink:
Ma consider audiofil. Nu ma laud cu asta, dar nici nu ma ascund.

User avatar
momolo
Moderator
Posts: 14559
Joined: 02 Oct 2008, 10:11
Location: Bucuresti

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by momolo »

johndoe21ro wrote:De ceva vreme ma taie mintea sa integrez si ceva lumini, poate doua moving head-uri, cred ca e trancotarescul suprem, nu? Mi-a revenit gandul acesta dupa ce am vazut o poza pe fb a cuiva care mi-a luat-o inainte , daca o mai gasesc o postez. Credeti ca efectele luminoase pot plusa deliciul auditiilor uneori, sau e decat dileala mea!?
Inainte de orice scapa de prejudecati! De ce sa fi automat trancotar din treaba asta ?!?! Nici vorba.
Luminile jucause merg bine la disco din anii 70-80.
Pe la dealerii de hienduri pe dincolo am vazut cel mult o folosire mai "jmechera" a veiozelor, adica o luminatie mai "couzi". Iar la unii am observat ca foloseau arome orientale (betisoare arse, zemuri incalzite de lumanari, etc).

Totusi, partea vizuala are o importanta foarte mare, oricat de audiofili talibani si arieni ne-am crede! Cu totii alegem partial si prin simtul vizual (daca-l avem), adica nu putem scapa de acesta (cat functioneaza corect). Faptul ca unii audiofili rasati aleg chiar prea mult cu simtul vizual, asta e alta problema si ar face deliciul trancotarilor frustrati. De exemplu il avem pe unul arian/rasat/pur sange printre noi (care aude asa cum vede si vede asa cum aude), e chiar cel care a intervenit doar ca sa scrie ceva (mediocru, banal, etc, Ssssssss) la topicul asta.

Tocmai din cauza ca simtul vazului e foarte puternic, unii inchidem ochii precum colegul johndoe21ro. Si eu cateodata, dar nu intotdeauna cand vad diversi serpi (Ssssssss) care se strecoara printre noi.
"Tinereţea este o noţiune, biologia un adevăr. Ele împreună dau dimensiunea existenţei"(Geo Bogza)

Soul
Posts: 110
Joined: 12 Nov 2010, 22:24

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by Soul »

https://photos.app.goo.gl/vwkHjLei9rPsYAVq1" onclick="window.open(this.href);return false;

c_andrei
Posts: 164
Joined: 19 May 2012, 07:53

Re: hi end audio and hi end disco lights

Post by c_andrei »

Pot sa jur ca e la rusi.

Post Reply