Imi plac toate instrumentele acustice, in afara de orga. Dar si orga poate suna uneori frumos.
As gresi daca as spune ca imi place mai mult un instrument decit altul.
Am inceput prin a iubi chitara acustica, apoi vioara, apoi violoncelul, apoi contrabasul
Stiu ca este caraghios. Tine de muzica ascultata. Cu cit asculti mai multa, cu atit vei intilni si vei iubi mai multe instrumente.
De curind am cumparat doua sacd-uri pentru instrumentele ce se produceau: woodwind pe lucrari de Mozart si, respectiv, recorder.
Dupa ce am fost la un concert de alamuri, mi-am cumparat un disc de trompeta (piese baroce si clasice). Cam agitata trompeta, dar sint convins ca imi va placea, cu timpul.
Noi cei care stam la bloc mai avem si grija vecinilor si, uneori, aceasta grija nu ne lasa sa ne bucuram de muzica.
Imi place teribil in sala de concerte cind sint secvente tunatoare, pline de alamuri suflate din toti bojocii. Acasa nu as putea asculta la un asemenea volum.
De curind am invatat sa iubesc instrumentul numit orchestra simfonica. Grozav instrument!!!
P.S. Uneori imi place si chitara electrica, cum ar fi la Dire Straits. Pe Eric Clapton il prefer tot cu chitara acustica in brate.
P.P.S Cuvintul 'audiofil' este foarte frumos, nu te feri de el.