Va salut,
Sunt putin bulversat de ce ati scris, dar va multumesc pentru mesajele postate. E stresant sa cauti in marea de branduri si sa nu sti ce mama masii sa cumperi. Cu Marantz-ul ala credeam ca am tras lozul castigator...., eu in nestinta mea am crezut, ca fiind din anii 90, sunt cat de cat bunicele, dar dusul a fost extrem de rece. Asta e.. ma mai documentez si mai caut.
Acum revenind, nu am zis pentru ce vreau acest sistem.., deci il vreau pentru sufletelul meu, pentru auditi in living,nu e foarte mare, stau la casa dar nu e viloae.., bugetul undeva la 1000-1200 lei.., e mic dar din pacate trebuie sa cumpar miseleste fara stirea nevesti ca daca zic ce vreau.. raspunsul ar fi ceva de genu...Da ce sa faci draga cu asa ceva !???..., mai bine vopsesti gardu' .., vorba vine.. Ca si gen de muzica ascult, rock, pop, clasica si nu manele...@Schindler, manele..

,oare isi face cineva un sistem audiofil pentru asa ceva

, no offence fanii genului..
@Dadix nu am gasit la vanzare nimic de la Siemens seria 666( piei drace

) dar am gasit ceva la seria 777, o linie audio formata din tuner, preamplificator și putere, pret bun.. , e trecut la optiuni.
Ce ziceti de amplificatorul Yamaha A-720 ( 600 lei), e tot la magazinul de care am zis mai sus, dar nefiind din Bucuresti ma bazez pe voi sa ziceti ce poate..??