momolo wrote:oake Dar daca tu iti poti inchipui ca stai de vorba cu o leguma te inseli amarnic,sau poate ai uitat cu cine stai de vorba.
daca esti leguma, cu siguranta esti una mare care se vinde doar transhata!
In cazul meu, e posibil sa fiu ardeiul ala mic care iutzeste toata oala!
Si fara indoiala, nu e prima oara cand am senzatia ca nu sti de gluma !(alegorie,metafora, etc, this stuff!)
Cat priveste confruntarea din fatza salii palatului.....nu e dreapta! Lasa-ma macar sa-mi aduc ajutoare!

....trebuia sa-mi inchipui ca vikingii nu stiu de gluma!

momolo...evident ca in cazul meu esti ardeiul iute care...etc.
Uite-te in ce hal am ajuns de cand am inceput sa ne cunoastem personal :m-am trezit peste noapte cu un cd player (un morman de fiare ruginite) care se incapataneaza sa sune cu damf de vinil,cu niste interconectori care aproape mi-au schimbat opinia fata de cablurile de firma,cu un cb de boxa care iar a umblat pozitiv la calitatea sunetului...daca spun la ce pret probabil imi ridic in cap toti audiofilii posesori de cb scumpe de pe celelalte forumuri.
Daca nu sunt de acord cu unele dintre ideile tale asta nu inseamna ca ma transform automat in dusmanul tau,in detractorul tau...doar te invit la o dezbatere argumentata si din acest schimb poate o carmesc pe strada ta sau invers...asta e sensul.
In mod sigur eu am fitilul cam scurt...dar si pe tine te suspectez de aceasi "boala" banuiesc ca si net-ul are ceva de zis in sensul asta.
Cat priveste intalnirea lamuritoare din fata Salii Palatului chiar nu ai nevoie de nici un fel de ajutor,in nici un sens...si totusi ar fi o persoana pe care o cunoastem amandoi si care ar putea fi atrasa in acest dialog.
Un dialog in trei,nu "suna" rau deloc.