Accuphase 370 probleme

Analogic, digital, sisteme audio, casti, revelatii si review-uri
emilcarstea
Posts: 6
Joined: 03 Jan 2019, 15:39

Re: Accuphase 370 probleme

Post by emilcarstea »

Am un sistem pentru boxe, si unul pt casti(Sony&Stax). Ascult muzica aprope in fiecare zi dupa servici (digital), in week-end vinyl.

User avatar
bongiorno
Posts: 100
Joined: 02 Aug 2016, 16:20

Re: Accuphase 370 probleme

Post by bongiorno »

Citat:
Am obosit cind am citit acel PS .
Eu sunt mai simplist , un cd-player , un preu , un amp , un pick-up , o pereche de incite , cam atit de multi ani , nu imi mai bat capul cu nimic .Viniluri si cd-uri doar " de magazin ' .
Stiu pe unii care au mulți T de informație muzicală sau cotizează la nu stiu citi furnizori de muzică ....pana mea ...cind ai timp de ascultat ??


Mare vorba ai spus bibane !
Viata e scurta !

User avatar
lordu73
Posts: 248
Joined: 15 Aug 2013, 11:28
Location: Tg Jiu

Re: Accuphase 370 probleme

Post by lordu73 »

Ca si regula, orice problema pe care crezi ca o are amplificatorul se discuta cu dealerul ( care dealtfel e un om super OK si care vrea sa ajute)
Asa am patit si eu, se opreau sculele, am intuit ca se poate dezactiva cumva functia . Am sunat si am
aflat cum.
Never read the manual, unless you really have to ....
:lol:
"You have your way. I have my way.
As for the right way, the correct way and the only way, it does not exist" - Nietzsche.

User avatar
bongiorno
Posts: 100
Joined: 02 Aug 2016, 16:20

Re: Accuphase 370 probleme

Post by bongiorno »

Acuma....si dealerul care e de treaba ar trebui sa puna clientul in garda sa nu dea cu ampul de gard ?
Nu crezi ? Eu Da !
Mai ales ca nu am auzit de amplificatoare care sa aiba o functie asa .... zisa Eco.

Post Reply