Evident, nu are nimic deaface calitatea reala la gramada ai de Denon cu osanalele din revistele (corupte, adica toate) printre care si Alta Fedelta.
Ceea ce vreau sa spun, este ca abia dupa ce dai 15K si-l ai o vreme pe acasa iti dai seama ce se afla dupa gard.
Eu ma amuz numai la gandul mufarii unor astfel de scule!

Dar in cazul surround treburile stau cu totul altfel decat in audiofilie. Aici nu mai conteaza aceleasi lucruri.
Iar Denon le reuseste destul de dragut pe jucariile astea surround, insa cele scumpe.
Mie doar imi pare rau de disparitia lui Nakamichi! Daca mai erau acum si ar fi scos ceva similar, ii spulberau pe toti!
Insa vezi ca exista diverse procesoare si pe la brandurile audiofile. Sunt scumpe, stiu ca cei ca Denon dau mai multe kile la bani mai putini, chit ca-s facute in Japan, insa zic eu, ar trebui sa bagi ochiul si pe la altii, poate mai putin apetisantzi, mai putini luciosi si cu mai putine mufe si reclame!

Tare ma tem ca aceste branduri de larga cunoastere internationala sunt optime doar la clasele de mijloc...
La surround, dintre brandurile astea japoneze categoria consummer, eu prefer Yamaha inaintea lui Denon. Insa cele doua conteaza si din punctul meu de vedere, Pioneer e abia pe locul 3 dupa care Onkyo si HK. Opinie personala, bazata doar pe o experienta limitata si gaunoasa.