Boxele erau Naim Ariva dupa cum a specificat kaav, eu tinand minte ca se numeau cu litera A.
Pe vremea aia erau si niste boxe ALR Jordan ceva mai maricele cu multe difuzoare si foarte scumpe care bubuiau frumos. Insa acele Ariva sunau coerent si placut neavand gaura BR, chestie rara in ziua de azi.
Eu cred ca multe piese de la comercianti diferiti s-ar potrivi intre ele insa problema cea mai grea este lipsa de experienta a celor care cumpara insa si chestii logistice care devin mereu cele mai importante bariere, adica lipsa de timp liber, drumurile, plimbatul cu aparatele in brate, locul de proba, alte chestii care iti lipsesc pentru o proba buna (gen cabluri), etc,etc.
Mai simplu e de cumparat un sistem audio gata format si care iti dovedeste un sunet placut, bun, frumos, chestie pe care sa platesti pretul. Asa e simplu, spui: "Show me the music and show you my money!". Multi se cred destepti si se plimba cu aparatele in brate combinand numai gramezi trancotare si tot soiul de nefacute dupa care se dau satui si blazati de atatea nereusite!
De zeci de ori am crezut ca multe scule nu merg cu altele la prima incercare si apoi s-a dovedit ca totusi merg dar cablate si potrivite in fel anume. Treaba cu matchingul e grea si nu e pentru oricine. Insa multi se cred destepti dupa ce isi fac capul banitza pe net.....Unii organizeaza chiar si votare!

Trebuie sa intelegeti ca e o lupta. Nimic nu este imposibil insa nimic de calitate nu pica pleasca din cer fara nici un efort.
In general la matching exista niste reguli de bun simt. Aia batranii le stiu.
Restul e comert si marketing.