ce-ai "nene", m-am simtit excelent in germania, fara sa stiu nimic. prima data m-am urcat in avion si am plecat. dupa ce am trecut peste mica problema ca sunt din romania si le era frica putin, au fost de nota 10. sincer la noi de la anumite terase (sa nu zic toate), fie ma dadeau afara, fie ma furau. acolo eu am facut atmosfera ca imi notam ce mananc si cat costa si nota era mai mica. comunicarea se facea exclusiv prin semne. asa m-am plimbat cu metroul, cu trenul, cu taxiul, nici o problema. putini stiu engleza si mai putini franceza. si am mancat de cateva ori acolo, deja ma stia lumea. saracii nu intelegeau de ce nu mananc tot (portii extrem de mari) si daca e ceva ce nu-mi place, de nenumarate ori. eu un gica papurica cu mainile in buzunare, in blugi si tricou.cosmin wrote:Rasa Ariana superioara, pura... si in zilele noastre nemtii au in mental asta. Incercati sa discutati la un sprit mai prelungit cu un neamt si va veti da seama imediat despre ce vorbesc.
plus ca in nici o tara nu am dormit mai bine ca acolo.
stii cum sunt tratat in romania, ca un gunoi, chiar daca am costum sau nu.
ba mai mult, la bulgari, culmea, am avut niste probleme cu o carte de credit. dupa vreo luna mi-au returnat aia banii in cont, desi nu au existat hartii care sa ateste tranzactia, le-am spus asta e, o paguba, nu m-am crizat acolo. desi au si ei gunoaiele lor de care nu prea scapa, mai ales combinatia mafie+politie e nociva maxim.
si ce daca nemtii ori sarbii au coloana verticala si nu sunt niste "prostituate rromanesti" prin europa. pune mana si vezi filmul Die Welle si o sa intelegi cum oricine e susceptibil de a gresi cu putin efort.
Obelix, nu e cazul sa te ia cineva la bataie aici. la plaza, la semafor, la restaurant, ai toate sansele, dar aici nu.