si pe mine ma fac sa rad! Sunetul rezultat din conversie digitala e mai sarac, nu se poate ridica la nivelul unuia rezultat dintr-un lant analog, mai ales unul la care nu a existat nici o conversie analog-digital-analog.Ceea ce ma face sa zambesc este atunci cand observ playere scumpe si lozinci de marketing de genul "vinyl sound like" .
Insa asa cum am zis, la ora asta exista solutii acceptabil de bune si pe digital in frunte cu CDDA.
Eu ma gandesc la altceva....daca sistemele analogice continuau sa se dezvolte tehnic...oare unde ajungeam ?! Eu cred ca la o calitate pe care, poate daca suntem norocosi o sa auzim din digital in timpul vietii noastre! In opinia mea trebuie o cantitate enorma de informatie digitala ca sa putem avea o conversie cu adevarat de calitate. E oarecum asemanator cu lupta foto pe film contra foto digital. Dupa cum stiti, chiar si la ora asta pelicula/filmul sunt mai tari ca digitalul. Insa in realitate sunt cai atat de diferite in utlizare incat nu se pot compara 100%.