dupa ce-ai scris asta eu unul nici de-al naibii nu ti-as da informatii bune! Ba poate ti-as da informatii gresite, uite asa de distractie!catacore wrote:pai toate astea costa, chiar daca-s ieftine (pana la urma, ce inseamna ieftin?), si apoi te alegi cu 5 pickup-uri, 3 pre-uri, 7 doze si 10 ace......si cand faci socoteala cat au costat toate.....
este chiar un topic pe vinylengine cu titlul "cate pickup-uri aveti, si cate-s functionale". Primul raspuns zice "am 36 de pickup-uri si 22 is functionale". Io, personal, m-as multumi cu un pickup, un pre si o doza cu ac de rezerva. Nu prea m-ar interesa restul "cercetarii", mai ales pe banii mei.
Deci: exista o reteta de pickup + pre + doza bune si ieftine?
Pana la urma, eu vreau sa ma bucur de muzica, nu de drumul pina la a descoperi "reteta".
Adica eu sau altii ca mine suntem prosti ca am cheltuit bani, timp si efort (cateodata e luat si din sanatate, luat si de la gura, etc) sa avem, sa comparam, sa intelegem si in final sa gasim ca apoi sa vina unul "jmecher" pe forum si sa ne intrebe (pa noi, astia prostii) sa-i dam mura in gura! (vorba unei foste profesoare de matematica care era un pic tiganca dar excelenta profa, "- Elevi, voi vreti sa va dau mur in gur?!". Si de la ea am invatat matematica cat de la nici un alt profesor! Pentru ca nu-mi dadea niciodata "mur in gur"!).
Foarte corecta intrebarea pe vinylengine! Unuia care are 36 de pickupuri din care 22 functionale i-as spune cu drag in privat anumite gaselnite de-ale mele! Dar la "jmecheri" (care apar si apoi dispar) nici de-al naibii nu le spun nimic folositor, nici nu le-as da nimic vreodata!
Ti-a zis-o bine si hondaru. Intai am citit postul lui si nu intelegeam de ce parea un pic agresiv (cum il stiu de om foarte civilizat si diplomat ca nu s-ar certa niciodata cu nimeni pentru nimic, ma intrebam ce a patit?!)!
Si iata de ce (iarasi) se demonstreaza cauza pentru care pe forumuri (mai ales romanesti) nu exista informatie, doar balacareala, off-topic, trolli urinatori, ciungari surubari care scriu doar sa-si vanda troacele si serviciile, "audiofili" care-si asculta boxele legate in antifaza, fotografi, dentisti, pensionari fara somn, orice altceva inafara de cine si ce trebuie!
E si o chestiune de bun simt la mijloc. Pe vremuri eram mai saritor sa ajut pe oricine ma intreba una alta pana m-am lehamitit intr-un final dupa ce mi-am incasat portia. Nu mai tin socoteala la cati au aparut pe forumuri sa afle cat ar pocni din degete SOLUTIA MIRACULOASA (ieftina, buna, frumoasa si devreme acasa!) si asa cum au venit, au capatat cate ceva dupa care au disparut, ca doar isi rezolvasera problema. Evident, si-au rezolvat o p_la, nu aveau cum, ca sa rezolvi ceva in domeniul asta trebuie intai sa ai ceva experienta, sa muncesti, sa faci efort, sa cheltui, sa alergi si chiar sa faci ceva sacrificii in cazul celor mai "hard-core" cu pasiunea. Apropos, din cati "hard-core" cunosc in domeniu, mai toti s-au retras total si definitiv de pe forumuri, si-au dat seama ca nu are rost.... Si acum s-a mai demonstrat o data de ce.