mega off-topic din partea mea:
gabip wrote:Fara legatura cu subiectul, ca veni vorba de forumuri, sa nu bagati in seama prostiile scrise de toti frustratii cu probleme mari de comportament si educatie in pur spirit balkanic.
M-am inscris pe acest forum pt. ca am observat postari de bun simt si echilibru. Forumul concuret AUDIOWEB are un aer de talcioc ordinar condus/orientat de un dealer f. agresiv care din pacate vinde niste petarede ordinare la preturi ireale. Vorbesc de asa zisele "entry level" la preturi aberante - primul tau sistem audiofil . O fi bun pentru cine nu a ascultat mai nimic, dar problema este ca au comportament de "hiene", am avut experiente neplacute cu ei, agresivi si speculeaza orice ezitare - ti-o trag de nu te vezi daca nu esti atent, comportament necivilizat specific comertului romanesc. Se supara daca faci ceva remarci critice, ti-o furi de la tot grupul de angajati; nu cumva sa critici ce auzi
Am fost, am ascultat "cutiile negre" NAIM, CREEK - produse sustinute de marketing fara valoare. Este adevarat ca promoveaza piratarea muzicii prin promovarea de "network player" sau "streamer" chiar daca nu se recunoaste acest fapt. Asta este trendul in zilele noastre.
Inainte de orice comentariu din partea mea te-as ruga pe viitor sa fi atent a nu reinvia "
lupta intre dealeri" aici pe forumul meu (forum care nu este afiliat nici unui dealer!).
Am observat si eu ca toata lumea (pentru ca toti citesc in paralel cele doua forumuri, adica acesta si audioweb) ce se intampla acolo in ultima vreme din cauza "vedetei"
comanr, expulzat definitiv de aici.
In primul rand trebuie sa reamintesc niste lucruri - aici respectivul
comanr a incalcat in mod repetat si insistent regulamentul
iar din partea mea a avut mai multe sanse decat au avut altii (care poate ar fi meritat mai mult decat el).
Cand a intrat aici l-am perceput ca pe un tip inteligent si scormonitor dupa esenta lucrurilor si fenomenelor, discutiile (inclusiv intre mine si el) au fost la inceput cat se poate de prietenoase (mai ales ca din punct de vedere politic eram cam pe aceeasi lungime de unda, iar eu am discutat in mod copios politica aici pe forum
simtind personal ca in anumite momente critice fiecare trebuie sa facem ceva pentru tara noastra).
Dar in scurta vreme i-a iesit la iveala lipsa celor 7 ani de educatie, de acasa. Abia tarziu (pentru ca mi-a trimis un prieten link) am aflat ca omul asta e troll de meserie (totusi metaforic spus, mai degraba face o pasiune in a trolla pe forumurile care trateaza diverse hobbby pe care el le are, auto si audio in principal. Probabil are foarte mult timp liber de pierdut). Inteligenta si bunul simt/ educatia sunt chestiuni complet diferite. Exista oameni foarte inteligenti dar mitocani, lipsiti de acel start in viatza pe care ti-l da educatia de copil mic primita acasa, genul sa respecti gazda, sa dai buna ziua, sa nu te scobesti in nas, sa sti cand sa taci, sa respecti varsta, femeile, etc, etc, chestiuni absolut elementare pe care unii copii defavorizati nu le primesc de la soarta. Asta nu-i face prosti dar in mod cert, mitocani!
Atunci am vazut ca inainte de a veni (si a fi dat afara) pe forumul acesta, mai fusese si pe altele unde s-au intamplat aceleasi lucruri si unde nu a avut parte
de intelegere cata a avut aici din partea mea ca moderator. Repet, in timp ce pe altii i-am banat instant de cum au incalcat regulamentul, pe unii ii cunoasteam chiar si in real-life, imi erau cumva si prieteni (regulament pe care nimeni nu-l citeste dar ulterior toti pozeaza in victime), lui i-am dat tot felul de avertismente si in momentul cand mi-am dat seama ca omul este incorigibil. iremediabil, l-am eliminat din aceasta comunitate.
Daca ar fi facut un efort extrem de mic de a se retine a se mai pronunta categoric si superior asupra unor lucruri pe care nu le cunoaste, adica asa cum imi spunea mie tata, "
Inainte sa am dreptul sa spun ca nu-mi place, sa gust ciorba, altfel nu am nici un drept!".
Intr-un fel asta e si abilitatea lui, sa jigneasca ocolind metodele clasice si usor de taxat. Problema la el nu mi se pare atat de mare la limbajul colorat. Si eu am limbaj colorat de multe ori, multi avem, e un fel de sublinia artistic anumite lucruri pe care vrei sa le transimiti cat mai exact. Problema la el este jignirea oarba si colectiva prin continutul ideilor. El nu jigneste persoana X, el jigneste foarte abil si indirect categorii intregi de oameni in timp ce se auto-pune pe un piedestal de atoate-stiutor, intelept al Universului cu "argumente" ca niste pastai goale de continut, care la o simpla judecata nu stau in picioare.
Intr-un fel
comanr mi se pare un neo-Moromete care a vazut girafa pe geamul crajmei unde isi face veacul la cinzeaca si socul lui a fost atat de mare incat nu mai stie daca a vazut-o sau i s-a parut ?!..... Intr-un fel cat am dialogat cu el aici pe forumul meu, personal l-am inteles in multe privinte. Cred ca in real life poate fi un om perfect normal, poate chiar si cumsecade, dar in mediul acesta on-line e un adevarat incapatanat care creeaza debandada pentru ca, o data am spus, nu are o minima educatie a celor 7 ani de acasa, a doua oara, nu stie cand sa se opreasca, cand sa se abtina si cand sa se autocenzureze. Toate astea adunate cu o minte abila si iscoditoare, si fara indoiala (din ce-mi dau eu seama) e un tip foarte inteligent. Pacat de el! Este izolat departe in provincie, la Galati e moarta purceaua un cotet cam dintotdeauna, dar sa fi fost in Bucuresti poate ar fi avut ocazia sa vada, sa asculte, sa pipaie si astfel sa se convinga cu propriile simturi de unele fenomene si sunt convins, alta i-ar fi fost atitudinea. Defapt cei ca el sunt asa din pura ignorantza. Mai grav e cu altii pe care ii stim de oameni onorabili printre noi si care sunt in tabara lui nu din ignorantza ci din alte motive mult mai urate, prostie, ura, pizma, orgoliu prostesc, rautate, chiar si egoism. Si uite asa,
comanr devine pietricica de la care incep sa se rostogoleasca bolovanii mai mari.
Eu mi-am dat seama atunci ca daca l-as fi tolerat riscam sa ajungem aici la o atmosfera irespirabila. Mai ales ca in domeniul asta, audiofil, exista subiecte foarte delicate si greu de dezbatut on-line!
Si asa sunt putini care-si mai etalaeaza public experientele audiofile, dar intr-o atmosfera creeata de acest
comanr (la care inerent pun botul tot soiul de piscotari si slabi de minte sau deficienti la educatia elementara sau pur si simplu
unii cu interese) nimeni dintre oamenii seriosi si liberi care ar fi avut ceva de spus in domeniu nu ar mai spus nimic.
Iar azi pozeaza acolo pe audioweb in victima persecutata de mine pe forumul meu de unde "
l-am dat afara, el un biet ingeras!".
Asa cum vedem si la TV toti borfasii politici carati cu catuse la DNA striga ca-s victime politice, ca-s persecutati de "procurorii basisti" sau de altii, toti niste mielusei nevinovati care nu au mancat si nici gura nu le miroase a usturoi dar ajung sau pleaca de la DNA in masini de lux cumparate din banii furati de la gura unui popor sarac, prost si disperat care de ani de zile emigreaza pentru ca nu se mai poate respira aici la noi acasa din cauza lor!
In concluzie exista o mare diferenta intre forumurile "noastre"! Acesta nu este un forum cu profit, noi nu avem
bennere, nu avem nici un fel de publicitate,
noi nu gazduim dealeri, nu le ridicam mingia la fileu, nu le coafam posturile,
nu le stergem pe alea in care se fac singuri de ras, nu le stergem pe alea unde cativa indraznesc sa le-o tranteasca in fatza,
nici nu avem talcioc virtual cu taxa.
Pe scurt, noi nu castigam profit pe seama traficului si uzerilor! pe scurt noi nu avem nici un profit, insa avem o comunitate unde simtim ca putem sa fim liberi. Asta e si motivul pentru care "unii" ne vor disparuti, au si incercat diverse dealungul anilor, dar iata, inca existam!
Si sa fie clar, acest site nu are (si nu a avut niciodata) nici cea mai vaga legatura (bani, afaceri, contracte, aranjamente) cu nici un dealer, dealtfel se si observa, mai ales in ultimii ani de cand am renuntat sa-mi mai povestesc impresiile pe care le aveam in vizita la un anume dealer din Bucuresti (care nu a existat niciodata in mediul on-line) si la care nu ma mai duc de multa vreme (tocmai sa elimin zvonurile mizerabile pe care le raspandeste direct si mai ales prin interpusi dealerul concurent, cel care a acaparat complet sau chiar detine, nu stiu, forumul asazis concurent, audioweb).
Asa ca nu putem compara cele doua forumuri!
Acolo tot ce se intampla trebuie sa fie judecat prin prisma intereselor comerciale si profitului pe care unii (nu ma intereseaza, e treaba si dreptul lor) il fac acolo pe seama traficului, taxelor si banilor platiti pentru publicitate.
Si inca ceva - ce credibilitate are o publicatie de orice fel (revista tiparita, site, etc) care gazduieste reclama (evident platita) a unui comerciant sau producator si in acelasi timp il gazduieste pe acel comerciant si acel producator sa-si.... povesteasca impresiile si experienta..... obiectiv!
Practic aceste doua forumuri sunt platforme complet diferite prin insasi structura lor! Si as dori sa le dau un sfat celor care se cred liberi - mare atentie la ce primiti cadou, de la un piscot si un pahar cu bautura pana la ceva mai mare, lucrurile astea va scurteaza libertatea!
Insa utilizatorul de internet are libertatea sa aleaga locul unde se simte mai bine si locul cu care se identifica. Eu asa cum am spus, nu ma simt in nici o concurenta cu forumul audioweb, de aceea nici nu sunt ipocrit sa spun ca nu exista. Doar remarc cat de ipocriti sunt administratorii acelui forum care sterg orice nu convine lor si regulamentului, mai putin diversele referiri directe sau indirecte la mine. Uitati aici o dovada de ipocrizie manifestata ca si cand se bea apa:
http://forum.audioweb.ro/viewtopic.php? ... &start=130" onclick="window.open(this.href);return false;
Imediat sub postul unuia care ma pomeneste, adminul forumului spune ca..... "s-au sters toate off-topicurile"! Si atentie, ala e topicul "Sa facem cunostinta!"

Deci orice contravine regulamentelor lor e valabil acolo, mai putin orice reprezinta mentionarea mea sub orice forma negativa!

Dupa care se plang tot felul ca aici sunt persecutati, banati, dati afara, etc, etc.

Defapt inca o dovada de "obiectivitate"! Asta e ca si aia cu "Hotul striga hotul". Si asta e un oarecare exemplu, dar acolo e plin de aluzii la adresa mea (si le multumesc! Orice publicitate e buna, pozitiva sau negativa!

), am acolo scrise chiar si diverse caracterizari facute de diversi piscotari care activeaza, culmea, si aici, chestiuni spuse direct din putzul gandirii crezand ca daca aici se poarta politicos (ca de,
aici nu le merge cu impostura si circul!) se pot duce dupa aia acolo (la circ) sa-si verse diverse oftici contra mea si eu sa nu-i vad ca sunt ascunsi dupa deget!

Apropos, in cazul uzerului
oake e vorba de un deget ceva mai carnos si din pacate din internet nu se poate citi gradul de alcoolemie in sange.
Cat il priveste pe istetul troll-bufon (urinator)
comanr, se pare ca a reusit cu succes sa-i joace pe degete pe acei slabi de minte (si slabi de inger) de pe audioweb, intr-un mod foarte simplu. Cand probabil la disperare proprietarul (sau proprietarii, nu cunosc) ai acelui forum (comercial) au facut un topic cu vot pentru banarea definitiva a acestuia, lucrurile au fost intoarse extrem de abil - troll-ul
comanr stiind animozitatea unora impotriva mea si a forumului meu a intors "tele-votul" din ceva contra lui in ceva contra mea si forumului meu indirect! Ca si cand nu s-ar vota banarea lui
comanr ci banarea lui
momolo!

Ocazie cu care mi-am revazut maidanezii care tot ma latra de la ditanta sigura.
As spune, genial din punctul de vedere al unui troll-bufon! Daca si eu as fi ca el, i-as spune, "
Bravo comanr, i-ai jucat pe degete!"
Si imediat aia care ma urasc pe mine au muscat momeala si si-au bagat carligul adanc pe gat. "Tele-votul" cu pricina s-a transformat (prin abilitatea lui
comanr) dintr-un vot pentru banarea unui uzer intr-un vot pentru aderarea la o gashca (in jurul "echipei" unui anume dealer, cel care a monopolizat acel audioweb) prin implicit un vot contra mea si a forumului meu. Pe care cu nod in gat anumiti prostanaci ipocriti (care au ceva cu mine de impartit de multi ani, evident, fara motiv, doar pentru stilul meu de satira prin care i-am zugravit la un moment dat on-line) il denumesc "blog" si spun ca, "nimeni nu-l citeste" dar ei si defapt toata lumea il citesc cu nesatz, cum apare un nou post.
Am vazut ca un uzer,
igor1234 care activeaza pe ambele forumuri (aici nu scrie dar il vad logat,
mereu ascuns, practic non-stop de dimineata pana seara, i-as da premiu de cel mai logat uzer pe forumul meu!) a scris acolo o observatie foarte inteligenta despre obsesia (vecina cu boala psihica) pe care unii si-au facut-o cu mine si evident, forumul si activitatea mea on-line de aici si din trecut. A fost o observatie ca sa zic asa, clinica si la obiect!
Asa ca diversi rataciti sau expulzati de pe forumul electronistilor (unde daca pomenesti de cuvantul "audiofil" trebuie imediat scuipat in san de trei ori, facuti trei pasi inapoi dupa care pregatit rugul Inchizitiei) alaturi de piscotari, slabi de minte, slabi de ingeri precum si "echipa" dealerului care a monopolizat acel forum (acestia vazand o noua oportunitate contra mea si a forumului meu care le sta in gat
si e ultimul mic obstacol inainte de monopolizarea intregului net mioritik cu profil audio-audiofil) au votat impotriva eliminarii acestui troll-bufon.
Pentru ei orice si oricine e bun daca e impotriva mea si forumului meu, chiar daca este imoral, mincinos, ipocrit, mitocan, manelar, etc, etc.
Apropos, au trecut ani multi de cand nu mai am nici o legatura cu dealerul care a monopolizat in prezent forumul audioweb (dupa ce in trecut a monopolizat si epuizat alte forumuri), insa observ, saracul, nu i-a trecut obsesia cu mine!
Ma refer la recentul incident in care a fost convins ca userul (agent sovietic) Gabrielwo e una si aceeasi persoana cu mine, crazandu-ma pe mine logat acolo deghizat sau pandindu-l de la orice colt intunecos. Crezand ca in sfarsit "m-a prins!"

a scris atunci o serie de posturi in care si-a aratat paranoia cu mine dupa care l-au salvat moderatorii de acolo stargandu-i posturile in care s-a facut singur de cacao si in plus, a demonstrat ca oricine il contreaza sau contrazice (au facut-o unii curajosi in acel moment.... evident, imediat stersi deoarece acolo e un forum liber!

) si-o capata instant peste ochi.
Iar daca cineva poate fi atat de ipocrit sa spuna ca forumul audioweb nu este monopolizat de acel dealer, sa incerce un test extrem de simplu - sa critice (obiectiv, ar avea motive cu duiumul) marfa pe care el.... ei (toata "echipa") o lauda pe acolo, prin toate metodele posibile (e vorba intotdeauna de ceea ce se afla in acel moment la vanzare, sculele si boxele vechi care nu mai sunt pe lista de vanzare, put, cu alea le revine obiectivitatea post-vanzare!

). Acel curajos va fi imediat linsat!
Si nu ma refer la acele "mici critici" ipocrite corectate imediat cu mari laude (limbi umede) desantate scrise de cei cativa fraieri care scriu "articole" dupa ce au primit piscot si pahar plin la cumetrie! Ma refer la critici obiective si argumentate, nu mai zic de comparatii! Daca e posibila vreuna si iese obiectiva, cine o pomeneste e direct ars pe rug in piata publica! Pe undeva daca ma gandesc bine, sustinerea pe care o are troll-ul urinator vine si din aceasta situatie cu dealerul suprem care pluteste peste acel forum ca o mare umbra neagra a zmeului peste satul de mujici supus lui. Desi troll-ul, nu stiu daca ati observat, a fost suficient de abil sa nu intre in conflict cu Zmeul-dealer.

Doar am spus ca-i istetz!..... Ei, acu' barfesc si eu si nu e frumos!
Defapt daca ma gandesc bine, obiectivitatea si prietenia se masoara in critica si nu in lauda.
Asa ca, m-am amuzat copios cum istetul
comanr (din pacate o inteligentza irosita deoarece intotdeauna e nevoie si de o educatie macar minimala !) i-a dezbinat ca bila in popice folosindu-se de subiectul, eu, "momolo si forumului lui"!

Practic "i-a facut" ca pe ultimii fraieri insa saracul de el nu mai are viata lunga pe acolo pentru ca nu se poate abtine si intr-o zi va intzepa putin Zmeul local.

Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.