gabip, mie personal mi-a placut ce ai postat si stiu ca ai dreptate, dar am zis ce am zis ca sa-mi fac datoria de moderator (cica) impartial. Evident, prin natura noastra omeneasca nici unul nu reusim sa fim impartiali dar mai mult conteaza intentia si stradania.
remoteviewer1 wrote:Sunt niste gasculitze amarate si prapadite si as dori sa le si impart in cateva categorii:
1. Clubul (anonim) ale victimelor lui momolo-aici personajele sunt usor de recunoscut, posteaza obsesiv, compulsiv, nu uita usor..., in general nu au mare lucru de spus decat sa faca gargara
2. SC. Fanclub. dentistaudiophile from pipals house-si in acest caz sunt foarte usor de recunoscut aplaudacii de serviciu ce ridica in slavi orice vinde respectivul dealer (bun, rau, nu e treaba mea...), scriu cu bold, lauda in nestire tot ce se comercializeaza intr-un anumit magzin, de pe o anumita strada...
3. Mai exista niste pechinezi audiofili, adica niste trancotari plictisiti de viata, ce nu au treaba acasa, gen si mult hulit-ul personaj, acestia se incadreaza la sintagma: "caravana trece, cainii latra"
4. Mai sunt si niste exceptii, putine la numar (infime), useri cu bun simt si ceva experienta ce se scalda in groapa de noroi facuta/mentinuta/perpetuata de cei de mai sus.
Excelent punctat! (ca de obicei)

Victimele violate si abuzate de mine se observa extrem de facil si devin la un moment dat monotone. Problema unora e ca nu le trece, in fond suntem cu totii semi sau complet anonimi intr-un spatiu virtual unde comunicarea se face doar in scris. Probabil multi sunt slabi de minte (sau de inger) asa cum am scris mai sus, probabil unii sunt imaturi chiar si la varste inaintate. Un om normal nu ar trebui sa puna la inima, in fond e mai mult o joaca, viata cea adevarata e in alta parte, nu aici.
"Echipa" dealerului-zmeu stapanitor al acelui satuc de iobagi-audio iese mereu la iveala prin articolele imbibate de sos de limba (un anume uzer cu nume de boxe renegate se distinge in mijlocul acelei
echipe! Ceea ce scrie imi face de fiecare data acelasi deliciu precum urmarirea filmelor nord-coreene la care ma tavaleam pe jos de ras!

).
Insa categoria 3, cea cu pechinezi e interesanta si variata. Aici vedem specii spalate complet la creieras, vedem "audiofilul" care isi asculta boxele in antifaza (probabil unii ori au probleme grave de ORL, ori au o mare deficientza intelectuala), vedem o fauna exotica de uzeri care se onduleaza si pulseaza in valuri precum meduzele, depinde de unde bate curentul (si pe unde zboara Zmeul lor!

)
Categoria 4 de exceptii exista, iar acolo sunt persoane notabile. Spre exemplu l-am remarcat in ultima vreme pe un anume
Victor care din cate stiu era un foarte vechi user
HPA Victor pe forumul Inchizitiei Electronice (unde stiu ca s-au sfasiat intre ei, nu urmaresc dar sunt oarecum informat). Mi-a placut foarte mult ceea ce a postat acest om acolo in anumite sectiuni tehnice (nu are treaba cu scandalul), se vede ca stie cu adevarat niste lucruri adevarate dintr-o experienta autentica.
Dar mai sunt si alte personaje ok, de exemplu si cel mentionat de mine mai sus,
Igor1234 care intervine rar si se simte cumva ca are experienta audiofila si o detasare obiectiva fatza de toata circaria.
Exista si categoria
audiofilului parvenit (peste noapte). E cumva prin aceeasi categorie cu cei care fac repede multi bani si incep sa-si cumpere diplome si onoruri sa le puna in rama, cei care isi etaleaza bunurile detinute cersind un loc la clasa 1 (prin invitarea unor personaje dispuse sa laude orice daca le pui un piscot si un pahar plin in mana. Sau o felie de tort in farfurie). Personaje care cauta orice fel de gashca unde sa parvina cumva pe un loc apreciat (cu aprecieri cumparate, nu castigate), genul care are in mental ideea ca cine detine bunuri mai scumpe e automat superior celorlalti care nu detin bunuri scumpe. De aici se umfla si taratza in cei mai sarmani, multi dintre ei in tagma tzinatorilor de letcon in mana, denumiti DIY-eri, de unde si povestile horror cu "audiofilul prost si snob" vazut ca un fel de Bau-bau medieval pentru speriat copchii moldovani.
Unii tanjesc (in mod jalnic) dupa un soi de pseudo-pozitie "sociala" (chiar si virtuala) la care incearca sa acceada nu prin ceea ce sunt (ca oameni) ci prin ceea ce reusesc sa para in virtual si de la distanta (de aproape s-ar devoala instant) jucand diverse roluri ipocrite si false.
Exista si categoria labilului care se retrage definitiv de pe forum a 17-a oara desi ultima oara cand s-a retras l-a tinut "retragerea definitiva" numai de seara pana dimineata.
Exista si alcoolici care nu se culca inainte de 4 dimineata.
Si tot felul de nebuni (eu am primit in decursul anilor diverse amenintari private cu spart capul, rupt spinarea, rupt picioarele, exemplu, "
nu vei sti ce te asteapta dupa fiecare colt de strada" sau, "
ne mai intalnim noi pe undeva!", sau, "
eu stiu cine esti si unde locuiesti, tu nu sti cine sunt eu!", etc

). In unele cazuri am perceput autentice afectiuni psihice in altele doar teribilisme sau impulsuri de moment.
E interesant totusi de observat cat de amestecata e lumea pe la noi. Cred ca problema principala este (ca de obicei) la organizare.
La noi e greu de impus orice fel de disciplina (imediat se pun unii pe tipat ca nu e democratie) si mai exista si o criza morala de lideri. Nimic nu functioneaza fara lideri, nici macar sistemele cele mai democrate. Ori liderii falsi sau cei care si-au cumparat locul sunt slabi, expira de azi pana maine.
Si nici o societate omeneasca nu functioneaza fara un sistem educational. Ori aici e o alta mare problema a noastra, a tuturor, scoala romaneasca, cei 7 ani de acasa au inregistrat o cadere enorma in ultimii 25 de ani iar azi vedem si culegem rezultatele.....
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.