https://www.vinylengine.com/turntable_f ... ge_id=4417" onclick="window.open(this.href);return false;
Uite, genul asta de postari nu-mi plac (cel putin mie) sa vad pe un forum serios. Este, din punctul meu de vedere o postare atat inutila cat si posibil generatoare de conflict (in caz ca altuia ii place designul asta).Adam7 wrote:Acel pick-up arata de prost gust.
SOLO, multumesc frumos! Dupa cum vezi, desi am vazut de aseara, de data asta eu nu m-am bagat (deoarece se presupune ca sunt subiectiv). Problema nu era publicitatea (care e ceva cumva relativ) ci faptul ca o "poluare" care a otravit un anumit forum era adusa/mentionata si aici.Adam7 wrote:Daca era alta culoare era mai frumos.
Totusi aceasta culoare se potriveste de minune alaturi de un amplificator pe lampi facut de "sters de moderator". Negru intens, sunet si mai intens.
moderator: Este interzisa publicitatea. Ai avertisment!
nu mi-ai raspuns la intrebare, esti acelasi cu adamul din forumul haudioueb ?! (iti las posibilitatea de a fi sincer... sau nesincer...).Adam7 wrote:Eu nu inteleg un lucru. Unii au boxe Harbeth si scriu numele acestei firme. Altii au Triangle si scriu ca au. Aici e nu se considera reclama?
Eu am amplificator VioTubeAmp cu kt 88, 2x 50 uati pe canal. cabluri de argunt pur facute tot de acesta si boxe Triangle ca ale lui Momolo. Triangle din seria Genese. Ca transport folosesc un cdm 4 de philips lampizat de viotubeamp.
Eu de ce nu pot sa ma laud cu sistemul din vila si altii pot. Amplificatoarele VioTubeAmp nu sunt cu nimic mai prejos decat unele de firma. singurul lucru mai prejos, este pretul.