cosmin, tocmai astfel de intrebari ("cum suna?") puse in contextul actiunii de a afla/alege/selecta/discerne, constituie in fapt sursa celor mai mari aberatii tipice forumurilor mioritice. Sa sti ca eu mai citesc (si chiar activez) pe forumuri stereo straine (unde nu e picior de mioritic) si acolo nu regasesc deloc unele (hai sa-i spunem) obiceiuri mioritice.
Chiar si daca incerci tu singur sa gandesti logic, ce descriere (obiectiva) poti citi de la cineva care are "scula" audio despre care intrebi tu
cum suna ? ?!:roll: sau de la cineva care a auzit-o fiind intr-o vizita, intr-o dupaamiaza la cineva care o are ?! Dar daca te gandesti logic, de unde sti ca gusturile celui
care iti povesteste cum suna coincid cu ale tale ?! De unde sti daca nivelul de pretentii ale celui care iti face "descrierea" sunt de nivelul tau ?! Daca sunt mult mai jos sau mult mai sus decat nivelul tau de pretentii nu inseamna ca "descrierea" primita poate sa te conduca (pe tine) la o concluzie complet eronata ?!
Si ce faci daca 3 forumisti fac descrieri "cum suna" care se bat cap in cap ?! Faci un sondaj de opinie ?! Dai cu banul sa sti ce sa crezi ?!

.....
Pana la urma ajungi tot la simpla actiune ca tu in persoana sa testezi obiectul in cauza. Iar in cazul asta ce rost are sa ne facem de ras umpland de balarii forumurile.
...Ca sa nu mai spun cat este de dificil sa poti concluziona (cat de cat) calitatea unui turntable! Intreg sistemul de redare a vinilului este atat de complicat si delicat, conteaza atat de multe in tot lantul incat a concluziona calitatea unui turntable (la modul serios) este o actiune care poate dura ani de zile si nu cred ca o persoana cu integritate, decenta si seriozitate ar sari cat ai pocni din degete sa-ti spuna concluziile sale capatate in ani de zile si cu mari cheltuieli de timp si bani la o intrebare pusa in felul asta pe un oarecare forum.
Eu am contatat ca oamenii cu cat sunt mai intelepti si mai experimentati cu atat sunt mai modesti, mai retinuti in aprecieri (pompoase, agresive, umplatoare de pagini alambicate de expresii exotice si neologisme), cu atat raspund mai selectiv, doar celor care dovedesc meritul si capacitatea de a primi un raspuns cu adevarat valoros.
Pentru a primi un raspuns adevarat trebuie sa sti a pune o intrebare adevarata. Defapt cei mai intelepti oameni din istorie au considerat ca intrebarea e mai importanta decat raspunsul. In cazul asta, la o intrebare (scuza-ma!) tampita, ce raspuns crezi ca poti obtine ?!
Bunul simt ar trebui sa-ti spuna ca cineva care la intrebarea ta ("cum suna?"

) sare sa umple o pagina cu descrieri plina de "sunet moale, tare, repede, lent, de seara si culcare sau de sculare dimineata, lifelike, vitezos, coios, lesinat, tranchilizat", etc,etc, nu este altceva decat un
papagal de forum (mioritic..... mereu m-am intrebat ce ne face ca in majoritate sa fim atat de originali in ridicol si prostie fatza de aia din tarile civilizate ?!)
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.