Aseara am ascultat o alta varianta a Rapsodiei Romane dar de aceasta data pe un disc London Viva din 81 dar inregistrarea era din 70 cu Orchestra Filarmonica din Londra condusa de Stanley Black si care ca inregistrare si curgere mi se pare mai buna decat varianta Iosif Conta. Senzatia de a fi in camera orchestra e mult mai mare. Si am mai gasit un disculet cu Dinu Lippati la pian care canta impreuna cu George Enescu la vioara scos de Everest Records SUA dupa .... Electrecord. Dpdv audiofil inregistrarea e slaba dar are ptr mine o mare valoare sufleteasca. Si am mai ascultat un disculet cu Gheorghe Zamfir si Marcel Cellier la orga scos de casa de discuri Accord in 81. Cred unul din discurile bune scoase de Zamfir atunci cand canta muzica romaneasca autentica si inca nu se lansase sa compuna muzica care dupa parerea mea miroase tare se tot a comercial. Discul se aude f bine si naiul cred ca e rupt din sufletul romanului. Reproduce cu multa caldura toate starile sufletesti ale romanului atunci cand interpreteaza muzica veche romaneasca.