Pai nu este un citat audiofil dar cite changere au asemenea setari ?
aici ai dreptate, changer'ele nu prea au aceste date tehnice. Dar totusi e un SONY. Asa ca trebuie privit cu prudenta.
Cert e un lucru, nu a existat o preocupare pentru proiectarea unor changere audiofile. Printre alte motive unul ar fi mecanica, dupa cum sti multe playere de calitate au ajuns la o solutie mecanica foarte primitiva, discul pus direct cu mana pe butuc, tocmai in urmarirea performantelor in sunet. Dar sunt sigur ca nici asta nu ar fi un impediment in proiectarea unui changer....audiofil.

Cred ca impedimentul principal ar fi prejudecatile consumatorilor, cumparatorilor. Putini ar avea incredere in asa ceva chiar daca ar suna la inalta calitate. Stim bine cat subiectivism exista in domeniu.
Asa ca in masura in care Nakamichi au fabricat aparate audiofile (si eu cred ca DA!) avem totusi unul....adica a fost pe vremuri!....
Dar uite ca din cauza acestui subiect mi-am adus aminte ca am un changer Grundig cu 5 discuri pe tava rotitoare. Are un defect probabil din fabricatie, sare aleatoriu pe discuri, fara indoiala e capul laser care nu e uzat (aparatul a stat nefolosit) insa probabil a avut un defect de fabricatie. Atata cat merge l-am analizat un pic si am ajuns la concluzia ca poate nu e audiofil (neavand cine stie ce detalii audiofile) insa in mod sigur este "ingrijorator" de muzical si atata cat suna, o face corect ! Adica e o trancota care suna "suspect" de bine. Oricum Grundig sunt (...adica au fost) recunoscuti ca au stiut sa faca SUNET!
O data m-am interesat de mecanica Philips si am inteles ca se gaseste insa pe comanda. Costa foarte putin (capul cu motorasul direct drive pe regleta) insa nu am avut timp de el. O sa-l desfac si poate ii gasesc cap laser. Nu stiu acum pe dinafara ce indicativ de Philips este. Stiu ca mi-a placut foarte mult sum suna desi nu e audiofil.
Pe vremuri am avut si un ONKYO changer cu 6 discuri pe tava rotitoare. E modelul din anul 1999, dinainte sa apara acelasi design/mecanica/carcasa chinezarite (al meu era de prin Malaysia) si cu redare mp3. Asta nu stia decat audio, orice disc inclusiv CD-RW si avea mecanica tot Philips. Tin minte ca m-am uitat inauntru la mecanica, o lentila mare albastra cum rar am vazut! Citea orice disc zgariat si facut praf. Suna foarte bine pentru o trancota, la mine, pe vremea aia, a inlocuit si umilind un Technics din ala laudat (anii 90, mecanica Mash...sau nu mai stiu exact denumirea, e model foarte popular la trancotari). Onkyo changer era cu zece clase peste un Technics cu un singur disc si peste alt JVC tot cu un singur disc, nici ala chiar ultima trancota pe vremea aia!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.