Ce nu-mi place deloc la pc si nu poate fi evitat, este ca nu sti cand iti crapa vreun hdd.Un obiect pe care il suspectez de ''tradare'' mereu

Am probat acest program si nu am gasit legatura cu formatul MP3. Merge doar Wav. Si chiar pe Wav nu e mare brinza cel putin pentru mine e o porcarie.Constantin C. wrote:Trebuie sa marturisesc ca subiectul imi pare a fi interesant si avand resurse pentrua fi dezvoltat.
Cineva care colectioneaza un numar atat de mare de melodii in formatul mp3 trebuie sa fie foarte pasionat de acesta si sa tina mult la el.
Din principiu ma feresc sa dau sfaturi, dar mi-as permite cateva pareri.
In primul rand cred ca prin actiunile intreprinse pana acum prin normalizare si egalizare nu s-a facut altceva decat ca au fost masacrate toate piesele.
In al doilea rand, cred ca este posibil si trebuie ca acestea sa fie restaurate si aduse la o forma cat mai buna, poate peste ceea ce au fost initial, pentru a se ridica la calitatea la care sa sune mai bine dacat un player de 1.000E , asa precum s-a spus.
Parerea mea este ca o suita de programe care sa se apropie de nivelul exigentelor enuntate se regaseste in propunerea celor de la Algorithmix.
http://www.algorithmix.com/en/renovator.htm
Desigur, sper ca pe masura ce se deruleaza reconditionarea, sa fim tinuti la curent cu rezultatele, astfel ca macar dupa primele 20.000 , sa ne putem forma o idee.Adica, sunt interesat sa aflu daca se aud mai bine decat se auzeau initial, mai frumos si mai natural si daca exista potential pentru a depasi calitatea playerului de 1.000E , apropiindu-se de unul de 2.000E.
Regret sincer ca suita de programe de la Algorithmixa fost in masura sa dezamageasca intr-atat.hersorin wrote:Am probat acest program si nu am gasit legatura cu formatul MP3. Merge doar Wav. Si chiar pe Wav nu e mare brinza cel putin pentru mine e o porcarie.
Sunt altele mai bune . Oricum multumesc .
Diferitele VST sunt, probabil plugin-uri ce pot fi rulate in cadrul programelor gazda VST - precum si Winamp, de altfel - , am rugamintea insa, daca este posibil, sa spui pe ce model de placa de sunet a fost evaluat Algorithmix si sunt rulate in acest moment programele in discutie....Va spun eu sincer ca Winamp cu diferite VST bate tot Foobar, MyMp3 etc. Cu o placa de sunet buna ajungi foarte sus...
Pe laptop un Creative nx pe usb iar pe cel de birou un asus xonar.momolo wrote:Diferitele VST sunt, probabil plugin-uri ce pot fi rulate in cadrul programelor gazda VST - precum si Winamp, de altfel - , am rugamintea insa, daca este posibil, sa spui pe ce model de placa de sunet a fost evaluat Algorithmix si sunt rulate in acest moment programele in discutie
Pai... eu sunt de mult "indragostit" de cartile micro atx, datorita pretului in general accesibil si graficii integrate (chiar daca pana la urma maipun si o placa externa)momolo wrote:Eu mi-am facut un PC "audiofil", dar nu-l folosesc.