confirm!iar DBS chiar se simte, pe probate!
Personal, nu as da banii pe cablurile astea nici daca s-ar termina audiofilia cu ele si nici pentru cel mai scump sistem posibil, dar gamele lor sunt plasate corect, bani mai multi = calitate mai buna.
daca ai ocazia sa-l incerci pe gratis, poate ca merita incercarea. Nordost sunt cabluri mai echilibrate si pot fi foarte muzicale. Nimeni nu poate sti pana nu incearca insa eu as cota brandul Nordost categoric peste AudioQuest dupa gusturile mele si ceea ce am probat dealungul timpului.Mi-a fost recomandat Nordost Heimdall (IC si pt boxe); poate interconnectul o sa-l incerc mai incolo... Daca aveti experiente cu Nordost, mai ales cu Heimdall, va rog sa postati.
Oricum, cablurile sunt doar tuning fin, probleme incintelor acustice (exemplu, de liniaritate si racordare) nu pot fi insa rezolvate cu ele.
am ascultat acum doua saptamani o pereche ESL noi abia venite in tara, pe topul de gama Accuphase (transp+DAC+pre) cu final HALCRO.pustiu: m-ai prins! Visul meu este sa ascult la acele panouri Quad... Tot citind despre ele, toti erau impresionati pozitiv
Defapt le ascultasem acum 2 ani si in Italia.
Sunt pur si simplu vrajite, dar sunt date naibii cu pozitia, amplificarea, cablurile si rodajul!
In opinia mea si la ce am ascultat pana acum, sunt panourile cu cel mai complet si bun bas din tot ce am ascultat vreodata in materie de panouri de toate felurile. Asta apropos de faptul ca unii mentioneaza necesitatea unui subwoofer in general cand e vorba de panouri. La astea eu unul nici nu m-as gandi la asa ceva.....altii poate ca da, depinde mult de gusturi.
Sunetul este de o coerenta incredibila! O imagine 3D incredibila! Si peste toate, naturaletea si finetea. Daca asculti coruri in biserici sau muzici naturale, voci, diverse recitaluri solo de intrumente clasice, parca esti intre ei acolo!....
....Sunt de vis! Chiar daca ai fi audiofil cu multi bani si ai alte incinte acustice mult mai scumpe (ESL-urile astea sunt 10K), nu poti renunta la QUAD-urile astea! Sunt ceva aparte, iesit din comun!
Sa nu se inteleaga gresit, nu sunt cele mai bune chestii din lume, au si ele problemele lor, insa au ceva ce este numai al lor!.....