Nu stiu sa-ti raspund la prima intrebare,totusi pot spune ca desi am primit o suma frumoasa pe ele,nu am de gand sa le vandWest wrote:Cum se aud?
Spune-ne si noua pe ce setup le-ai pus si cam cu ce alte boxe de raft ti se pare ca seamana la sunet.
Cat despre sistemul pe care le-am pus...au fost mai multe sisteme si imi place cum suna pe fiecare(adevarul este ca niste boxe bune suna bine pe 90% din sisteme). Am mai avut B&W alte modele(tot vintage) si ma hazardez sa adaug ca sunetul lor nu seamana cu nici un alt sunet de boxe. In momentul de fata le folosesc pe un Pioneer SA....
Multumesc de ajutor. Acel mic comutator este de fapt un filtru. Ca sa fiu mai explicit: Am pus un cd cu Sarah Brightman,in pozitia 0 a comutatorului ai senzatia ca esti undeva in fundul salii....in pozitia + parca ai fi in fata scenei.LEKTOR wrote: The little switch is for adjusting the response when installed inside of an automobile.
ovcorz.....deocamdata am pus ochii pe unul din vitrina unui magazin de jucariimomolo wrote: fluffy38, acum urmeaza sa-ti iei si yaht.