Sun curios daca exista detinatori de magneplanar pe meleagurile noastre .
In momentul de fata detin o pereche de MG12/qr dar am avut multe ocazii sa ascult atat 1.6 cat si modelele mai mari .
solo
Magneplanar
Magneplanar
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound
*Doneaza pentru libertatea si sustenabilitatea forumului
Re: Magneplanar
eu nu cunosc si nici nu am auzit inca. Insa de putin timp am reascultat QUAD ESL din seria noua. M-am referit intr-un alt topic!
Sunt.....periculoase! Dau dependentza!
Experienta oricaror tipuri de panouri este unica. Este foarte diferit de orice solutie bazata pe difuzoare.
Sunt.....periculoase! Dau dependentza!
Experienta oricaror tipuri de panouri este unica. Este foarte diferit de orice solutie bazata pe difuzoare.
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.
Re: Magneplanar
O problema serioasa in ceea ce priveste Magneplanar o reprezinta amplificarea . Daca nu exista amplificare serioasa , curent sanatos , sunetul este obositor , uneori metalic , iar de sound-stage nici nu se poate vorbi . Imi aduc aminte cum suferea saracu' Accu' E-211 cu vumetrele alea pe rosu' .
Din ce am probat pana acum (cu rezultate bunicele) as mentiona :
Manley , Threshold , ML , VTL , Pass Labs ( desigur mai sunt si altele , dar nu ma pot pronunta ) .
O alta problema o reprezinta pozitionarea , ale mele fiind destul de bastarde in contextul actual , asa ca tare ma tem ca le voi schimba .
Inca o chestie , basul . Unii spun ca nu au bas , altii spun ca au exact cat trebuie . Am observat ca depinde enorm de matchingul general si calitatea inregistrarilor.
solo
Ps. evident exista si parti bune in toata chestia asta : transparenta , precizie , timbru .
Din ce am probat pana acum (cu rezultate bunicele) as mentiona :
Manley , Threshold , ML , VTL , Pass Labs ( desigur mai sunt si altele , dar nu ma pot pronunta ) .
O alta problema o reprezinta pozitionarea , ale mele fiind destul de bastarde in contextul actual , asa ca tare ma tem ca le voi schimba .
Inca o chestie , basul . Unii spun ca nu au bas , altii spun ca au exact cat trebuie . Am observat ca depinde enorm de matchingul general si calitatea inregistrarilor.
solo
Ps. evident exista si parti bune in toata chestia asta : transparenta , precizie , timbru .
Every foot from the wall adds 1000$ to the sound