Nu stiu dece fiecare isi apara "mitul propriu", de parca, simultan, ar fi participat la proiect si ar fi actionar la respectiva firma...

ai avut perfecta dreptate! Incredibil, insa puse sub scule au cel mai mare efect!1) cubuletele puse sub scule, pentru a decupla mecanic de rack
Habar nu am cu naiba functioneaza. I-am trimis un mail lui Gerge Cardas si mi-a raspuns ca el le-a creat numai de pus sub scule nu si de pus deasupra....deasupra au inceput sa le pun fanaticii audiofili, ca mine..kaav wrote:Ce fel de fibra are acel lemn de la cubuletzele Cardas de ''dizolva'' vibratiile?Sper sa nu fie deplasata comparatia,dar seamana pe undeva cu lemnul ala greu,dens (de fag cred) care este fiert in ulei si se folosea ca suport la caile ferate?Ma refer la traversele alea paralele care sustin sinele,nu mai stiu cum se numesc...
Obelix, acele cuburi costa in jur de 40$ -6 bucati....daca incerci sa faci cilindri de cauciuc (dintr-o camera de tractor..Obelix wrote:Acuma, serios, lemn biblic (oare functioneaza in tari musulmane) Fibonacci, tri-li-li, tra-la-la, oare pana la urma niste cilindri de cauciuc dens (sub scule) si niste "distantiere" oarecare dintr-un dielectric bun ca de ex. ceramica stil "inalta teniune" (pentru cablaraie...) nu ar da acelasi rezultat sau chiar mai bune
![]()
Cu riscul de a se vinde mai prost, nemaifiiind interesante din pdv. marketing...
kaav wrote:Chestia cu lemnul biblic cred ca a fost pomenita strict din punct de vedere ca si valoare istorica,nu ca si argument practic.Era doar un detaliu ''estetic''
pai asa si le-am pus ca doar nu sunt Haplea sa pun patru bucati!Momolo daca le pui sub scule incerca si punele in forma de triunghi - 3 bucati - doua in fata si unul in spate le centru.
mie imi pare ca te cam pricepi matale!Cauciucul se foloseste (cel dur ca lemnul) doar la dispozitive grele si foarte grele unde apar forte active si reactive mari.Dupa umila mea parere cauciucul da un efect de ''blur'' in sunet
fara indoiala te pricepi!Ceramica nu are proprietati ideale folosita singura impotriva vibratiilor.Este dura, casanta,nu gestioneaza vibratiile.Ar ''dansa'' probabil scula sau boxa pe ea.Materialele compozite sau aliaje aparent neasteptate ca si idee de combinatie,tratate termic,chimic sunt altceva.