Am avut acasa timp de o saptamana jucaria asta si am ramas destul de uimit de calitatile sale. Construit ca un tanc , iar dupa mai bine de 30 de ani butoanele functionau perfect in plus nu a fost umblat in el ( nici macar schimbate condensatoarele ) . Tind sa cred ca desi aparatele astea au o gramada de ani in spate , inca isi fac treaba excelent si ca pot tine piept cu brio multor preamplificatoare din zilele noastre ( unele destul de scumpe ). Ma refer la seriile C-200 - C-220 - C-280 .
Al meu era de prin '74 si functiona perfect ( incredibil nu ? ) , daca nu ma insel C-200 a fost primul preu construit de Accuphase . Extrem de silentios , cu un detaliu de invidiat . Poate senzatia de deep nu este la fel de accentuata ca in cazul Audio Research , dar modul in care propune muzica este destul de interesant . Repet , foarte silentios , nici un zgomot de fond ..
Nu stiu cat de adevarat este , dar un bun prieten al meu spunea ca in materie de pre-amplificare tehnologia nu a evoluat foarte mult . Imi aduc aminte ca am vazut la el un Denon tot de pe vremea lui pazvanti pus pe un sistem foarte scump ( singura componenta vintage in sistemul sau fiind Denonul ) .
Sunt curios daca mai este cineva care a avut de-aface cu seriile acestea de la Accuphase si la ce concluzie a ajuns .
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=015
tare ma bate gandul

solo