Pai ce comentariu decat ca arata bine si costa putin ?! Eu daca as vrea placa audio as lua-o la banii astia mai ales ca posta e gratis.
Dar mai am un comentariu - mai crede careva ca exista piese care sa nu fie fabricate in CHINA ?!
I-a uitati, SANYO OSCON, ELNA Silmic, Silmic GOLD, B&W Clarity Cap, ERO MKP, Panasonic Super Gold, Fujitsu RE Aluminium, Arkotronic MKP, Roederstein, Tripath, NCC, WIMA, Panasonic FC Audio, Rubycon, ELNA Cerafine, BC Philips, chipuri marcate Motorola, JRC, etc,etc,etc, derulati aici si sa-mi spuneti ca piesele alea sunt japoneze insa vandute de China Fujian Lijia Electrical Appliance LTD pe 2 lei

:
http://stores.ebay.com/AudJade-componen ... 513&_pgn=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Toate piesele alea compun azi super-mega-extra aparate audiofile de zeci de mii de euro cu sunet japonez, englezesc, americanesc, nemtesc, italian, etc,etc,etc. Culmea, piesele se mai si vand cu preturie umflate de catre unii care mentin inca pacaleala ca azi mai exista ceva care nu este fabricat in China!
Prostu' invata pe pielea lui, desteptu' pe-a altuia.