Astazi am facut un drum pana la vecinii nostri bulgari. Intorcandu-ma cu ferryboat-ul spre tara vad o masina draguta proaspat inscrisa la ei. Nu mi-ar fi atras atentia,dar cum stateam eu contempland Dunarea auzeam ceva care ma facea sa sar in apa. Usile deschise la respectiva masina si dinauntru.....Gutaaaaaa
Dat la "blana" sa "sara difuzoarele". Apoi il vad ca iese din masina....tinerel de vreo 22 de ani,imbracat in alb cu pantaloni scurti peste genunchi ,inele groase la degete,ochelari de soare dati "pe spate",scuipand seminte.Destul de curat la prima vedere dar m-am lamurit rapid....dupa ce a dat mai incet s-a tot scormonit el prin masina si.....zbang...un pet a zburat pe deasupra capului meu in apa...isi facea omu' curat in masina
Noroc ca am ajuns pe malul romanesc intre timp ca nu stiu ce ar fi iesit. Apoi venind spre casa tot am stat si m-am gandit...din ce categorie sociala face parte individul asta? Exista o asemenea categorie sociala?
cum sa-l denumesc?
Re: cum sa-l denumesc?
Exista - vezi mai jos - viewtopic.php?f=3&t=55
... living a vi(ntage)king analog lifestyle in a digital world ...
- HighEndFan
Se pare ca ala ar fi - "tinerel de vreo 22 de ani,imbracat in alb cu pantaloni scurti peste genunchi ,inele groase la degete,ochelari de soare dati "pe spate",scuipand seminte'
- pantalonii i-au intrat nitel la apa - dupa o baie buna la Nisipurile de aur
- era mai la umbra acum, fara ochelari
- tocmai terminase conul cu seminte
- pantalonii i-au intrat nitel la apa - dupa o baie buna la Nisipurile de aur
- era mai la umbra acum, fara ochelari
- tocmai terminase conul cu seminte
... living a vi(ntage)king analog lifestyle in a digital world ...
Orice manelist/cocalar ''serios'' poarta alb.De obicei aceasta ''culoare'' atrage ca un magnet - ca si mobila praful, la gusturile estetice a persoanelor cu ''simtz artistic'' si dureri acute in cot fatza de societatea in care traiesc.Nu o camasa alba sau un tricou alb sare in ochi,dar o shapca alba sau mai ales pantalonii albi sunt o carte de vizita cam sigura ...Cu cat sunt mai siguri pe importantza lor in jocul cosmic al vietzii, cu atat straiele devin mai albe.Eu il numesc complexul clorului.Nu a fost suficient de toxic cand s-a desertat in apa si a produs mutatzii la anumite specii...
HighEndFan
L-ai nimerit bine,doar ca mai avea un tricou alb pe el ridicat sa se vada burta(nu chiar proeminenta)
Insa altceva e chiar o coincidenta....masina era tot Opel si exact acelasi model
L-ai nimerit bine,doar ca mai avea un tricou alb pe el ridicat sa se vada burta(nu chiar proeminenta)
Insa altceva e chiar o coincidenta....masina era tot Opel si exact acelasi model